2777
2789
عنوان

راجب پتم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 61 پست
برو بچه رو بخوابون گناه داره فسقلی🥹هرماه میبرمش دکتر برای چکاپ بهش ویتامین میده خصوصا که دوبار تا ا ...

من فقط کارت میکشم میام😂

کلا یه تومن خریدمش ولی ۸۰،۹۰خرجش بوده

مانی برو من میام بابا💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو بچه رو بخوابون گناه داره فسقلی🥹هرماه میبرمش دکتر برای چکاپ بهش ویتامین میده خصوصا که دوبار تا ا ...

منم میبرم هر ماه چکاپ هنوز برا نوک نبردمش چون کوتاهه ناخن و بالم میدیم خود دامپزشک که امن تره با واکسن و اینا با روغن پا و ویتامین تزریقی مثل واکسن

😐بسم الله اونوقت من وابسته میشم😂😂 یه پرنده داشت داداشم بردش من حتی نزدیکشم نمیشد ولی دلم گرفت وقت ...

اخه جوجس دیگه دو سانته 🥲 اخلاقم اونجا که گفتم بمیره شبیه ونزدی شد

یه لحظه ترسیدم ازت😂😂😂حلال کن

نه بابا اخلاقم خیلی شبیهشه تو مدرسه خصوصا با هیشکی جز یه نفر حرف نمیزنم و دنبال جن میرم حتی منی که اعتقاد ندارم جن دیدم باورت نمیشه

نه بابا اخلاقم خیلی شبیهشه تو مدرسه خصوصا با هیشکی جز یه نفر حرف نمیزنم و دنبال جن میرم حتی منی که ا ...

خب خداروشکر یکی از مشکلاتم حل شد😐🤣

ممنون که منه ترسو را درجریان گذاشتی سپاس گذارم🤣

یه لحظه ترسیدم ازت😂😂😂حلال کن

کلا دوس دارم سکته کنم از چیزی و بقیه رو سکته بدم درون گرام و اگه یه شب فیلم ترسناک نبینم نمیخوابم اکثر تو تنهایی میخندم😁

کلا دوس دارم سکته کنم از چیزی و بقیه رو سکته بدم درون گرام و اگه یه شب فیلم ترسناک نبینم نمیخوابم اک ...

من یه بار اومدم فیلم ترسناک ببینم با دختر عموم خداشاهده 5 دقیقه اول خاموش کردم گفتم نمیخاد😂

من یه بار اومدم فیلم ترسناک ببینم با دختر عموم خداشاهده 5 دقیقه اول خاموش کردم گفتم نمیخاد😂

برام عجیبه بعضیا دوس ندارن فیلم ترسناک من اگه نبینم میمیرم🥲