2777
2789
عنوان

راجب پتم

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 61 پست
من بچگیم از گربه میترسیدم الان نمیترسم ولی حس خوبی بهشون ندارم فکر کنم به خاطر همون ترس بچگیمه همش ف ...

اره میدونم منظورت چیه🥲 منم یه مدت اینجوری بودم الان نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از گوسفند هم میترسم بهش حس خوبی ندارم حس میکنم میخاد منو بکشه

🤣🤣🤣🤣 وای ببخشید نه من اسب سواری کردم گوسفند ناز کردم یه گله بودناا سگ و گربه و..... همه چی خلاصه😁 نه نمی تونه بخورتت به خدا خیلی کیوتن😅

۴سالشه دیگه دخترم🥹😂💔

ووی خدااا

مهم نیس هنوزم میشه ماهم وقتی تو دوران بلوغ و پر ریزیزبود گرفتیمش یه چیزی مثل پی ام اس ما ولی هر سال تو فصل پرریزی اتفاق میفته و عصبینو گاز میگیرن و... پراشون میریزه کچل میشن دوباره در میاد

😂😂😂من کلا یه بار سوار خر شدم اونم منو انداخت😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خداااا

من خر سواری نکردم بدبخت اسبه یجوری پشماشو اول گرفته بودم صداش میومد میگه داداش ولم کن برم من😅

ووی خدااامهم نیس هنوزم میشه ماهم وقتی تو دوران بلوغ و پر ریزیزبود گرفتیمش یه چیزی مثل پی ام اس ما ول ...

من سه ماهش بود خریدمش و سعی کردیم بهش یاد بدیم ولی خب یاد نگرفت اما الان کاملا به زبون خودش مسلطم و میدونم چی میخواد راستش خیلیم دلم نمیخواست صحبت کنه چون دوست ندارم حیوونا حرف بزنن دلم میخواد با حرکاتشون بدونم جی میخوان

ایران🌞🦁

ووی خدااامهم نیس هنوزم میشه ماهم وقتی تو دوران بلوغ و پر ریزیزبود گرفتیمش یه چیزی مثل پی ام اس ما ول ...

البته برا نره نه ماده خوش به حالت🥲

اقا داره میخونه الان بیا بیا بدو بیا تافی تافی کجا

چه ویتامینی بهش میدی؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خداااامن خر سواری نکردم بدبخت اسبه یجوری پشماشو اول گرفته بودم صداش میومد میگه دا ...

عزیزم😂😂

من کلا نصبت به همه گارد دارم از مرغ خروس هم میترسم 😐 میترسم بیوفتن دنبالم نوک بزنن

من سه ماهش بود خریدمش و سعی کردیم بهش یاد بدیم ولی خب یاد نگرفت اما الان کاملا به زبون خودش مسلطم و ...

اها اره تلفی هم همیشه نمیخونه وقتی میخواد ناز کنه تو ساختمونمون و خونه روبه روییمون کلی دارن بعد این روشون کراشه پسرم😁🤣

البته برا نره نه ماده خوش به حالت🥲 اقا داره میخونه الان بیا بیا بدو بیا تافی تافی کجا چه ویتامینی ب ...

برو بچه رو بخوابون گناه داره فسقلی🥹

هرماه میبرمش دکتر برای چکاپ بهش ویتامین میده خصوصا که دوبار تا الان تخم گذاشته ولی نمیدونم دقیق چیا میده

ایران🌞🦁

عزیزم😂😂من کلا نصبت به همه گارد دارم از مرغ خروس هم میترسم 😐 میترسم بیوفتن دنبالم نوک بزنن

اها گفتی مرغ و خروس من جوجه هم داشتم🤣 میخوام بخرم خیای حال میده جلوت بمیره