2777
2789
عنوان

راجب پتم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو فارسی میگیم عروس هلندی ولی اسمش رو تو ایران اشتباه گذاشتن چون که مال استرلیاست

اها🥲

من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین

من حیوان خونگی ندارم و از گربه هم چندشم میشه ولی اگه سگ داشتم دست میزد یا از روشون رد میشد مشکلی ندا ...

منم اوکیم ولی براش ضرر داره میاد رو میز ارایشم نوک میزنه😅

من حیوان خونگی ندارم و از گربه هم چندشم میشه ولی اگه سگ داشتم دست میزد یا از روشون رد میشد مشکلی ندا ...

نه من میرم پارک نازشون میکنم دم خونمون میان بهشون غذا میدم کلا خیلی باهاشوت دوستم🥲🥲

نه من میرم پارک نازشون میکنم دم خونمون میان بهشون غذا میدم کلا خیلی باهاشوت دوستم🥲🥲

من بچگیم از گربه میترسیدم الان نمیترسم ولی حس خوبی بهشون ندارم فکر کنم به خاطر همون ترس بچگیمه همش فک میکنم میخان چنگ بندازن

عهههههه منممم

حرفم میزنه😍

مال من انقدر با داداشم دعوا کردم گفتم ولم کن یاد گرفته میگه ولم من یه بار مهمونامون پشماشون ریخت میگه ولم کن🤣🤣🤣 یادم نمیره اون روزو همه ی فامیلامون یهو خشک شدن این گف ولم کن

بدو بیا تافی بیا تافی کجا ولم کن بوس بده اینارو میگه😬😁

حرفم میزنه😍 مال من انقدر با داداشم دعوا کردم گفتم ولم کن یاد گرفته میگه ولم من یه بار مهمونامون پشم ...

وای مال من صحبت نمیکنه ماده س..

نره واسه تو؟

سرده ولی بریم موتورسواری:)