2777
2789
یعنی معلم خودش می گه چه کتابی بگیریم بهتره بعضی ها می گفتن خودتون از قبل باید بگیرین تا عقب نمونین

کتاب تست رو نیاز نیست قبل شروع مدرسه بگیری ولی قبل مدرسه پیش خوانی کتاب ها و درس هارو داشته باش همیشه سعی کن حدود یک فصل از مدرسه جلو تر باشی کتاب تست رو وقتی مدرسه شروع شد بگیر معلمتون درس میده تو از قبل خونده باشی تست میزنی

می گفتن قلم چی عالیه یعنی انقدر بده ؟ من بخاطر آزموناش و اینکه می گفتن عالیه می خواستم برم اما باری ...

من از قلم چی واقعا راضی نیستم اگه از اول این ذهنیت الانمو داشتم قطعا میرفتم ناز چون هم آزموناش استاندارد تره هم اینکه پکیج ها و خدمات بیشتری نسبت ب قلم چی داره همون پول قلم چی رو میدی ولی در عوض کلی خدمات اضافی داره و آزموناش واقعا بهتره

قلم چی فقط ی اسمه بزرگه وگرنه آن چنان خوب نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

می گفتن قلم چی عالیه یعنی انقدر بده ؟ من بخاطر آزموناش و اینکه می گفتن عالیه می خواستم برم اما باری ...

قلمچی فقط آزموناش خوبه کتاباش اصلا خوب نیست البته برای آزمون ماز هم خیلی خوبه من خودم پنجشنبه ها آزمون ماز میزدم جمعه قلمچی میرفتم

من از قلم چی واقعا راضی نیستم اگه از اول این ذهنیت الانمو داشتم قطعا میرفتم ناز چون هم آزموناش استان ...

بعد اینکه سعی کن همین مردآد یا شهریور شروع کنی پیشخوانی حداقل ی فصل جلو با شی از مدرسه و تا اینکه عادت کنی به این کار برای سالهای بعدیت

بعد اینکه سعی کن همین مردآد یا شهریور شروع کنی پیشخوانی حداقل ی فصل جلو با شی از مدرسه و تا اینکه عا ...

و بازمicon

امسال برا هیچ موسسه ای شرکت نکن از سال بعدی شرکت کنی بهتره بنظرم ینی از ییازدهم بطور جدی