2777
2789
عنوان

دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 38 پست
یعنی معلم خودش می گه چه کتابی بگیریم بهتره بعضی ها می گفتن خودتون از قبل باید بگیرین تا عقب نمونین

کتاب تست رو نیاز نیست قبل شروع مدرسه بگیری ولی قبل مدرسه پیش خوانی کتاب ها و درس هارو داشته باش همیشه سعی کن حدود یک فصل از مدرسه جلو تر باشی کتاب تست رو وقتی مدرسه شروع شد بگیر معلمتون درس میده تو از قبل خونده باشی تست میزنی

می گفتن قلم چی عالیه یعنی انقدر بده ؟ من بخاطر آزموناش و اینکه می گفتن عالیه می خواستم برم اما باری ...

من از قلم چی واقعا راضی نیستم اگه از اول این ذهنیت الانمو داشتم قطعا میرفتم ناز چون هم آزموناش استاندارد تره هم اینکه پکیج ها و خدمات بیشتری نسبت ب قلم چی داره همون پول قلم چی رو میدی ولی در عوض کلی خدمات اضافی داره و آزموناش واقعا بهتره

قلم چی فقط ی اسمه بزرگه وگرنه آن چنان خوب نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می گفتن قلم چی عالیه یعنی انقدر بده ؟ من بخاطر آزموناش و اینکه می گفتن عالیه می خواستم برم اما باری ...

قلمچی فقط آزموناش خوبه کتاباش اصلا خوب نیست البته برای آزمون ماز هم خیلی خوبه من خودم پنجشنبه ها آزمون ماز میزدم جمعه قلمچی میرفتم

من از قلم چی واقعا راضی نیستم اگه از اول این ذهنیت الانمو داشتم قطعا میرفتم ناز چون هم آزموناش استان ...

بعد اینکه سعی کن همین مردآد یا شهریور شروع کنی پیشخوانی حداقل ی فصل جلو با شی از مدرسه و تا اینکه عادت کنی به این کار برای سالهای بعدیت

بعد اینکه سعی کن همین مردآد یا شهریور شروع کنی پیشخوانی حداقل ی فصل جلو با شی از مدرسه و تا اینکه عا ...

و بازمicon

امسال برا هیچ موسسه ای شرکت نکن از سال بعدی شرکت کنی بهتره بنظرم ینی از ییازدهم بطور جدی