2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینکه مثلا حتماا باید مدرسه تیزهوشان و نمونه باشم واسه دبیرستان اونم تجربی؟

امتحان نمونه و تیزهوشان دادم ولی از نتایج مطمئن نیستم ولی فکر میکنم نتایج اون چیزی که میخوام نیست

کتاب کمک درسی نمیدونم واسه هر درس چی بخرم!!!

من دهم بودم روزی میانگین۶ ساعت میخوندم ولی خب میشد روزایی که کمتر بخونم

برای ورود به دهم بهتره اطلاعات خوبی از علوم و ریاضی نهم داشته باشین که توی دبیرستان پایتون قوی باشه اینجوری راحت تر میشید توی طول دبیرستان

اینکه مثلا حتماا باید مدرسه تیزهوشان و نمونه باشم واسه دبیرستان اونم تجربی؟امتحان نمونه و تیزهوشان د ...

ببین برای تجربی دولتی و غیردولتی هم خوبه بستگی به کادر مدرسه داره اینکه جو هم همش رقابتی باشه باعث خستگی خودت می شه و هدفت فقط می شه درس و از زندگی نمی تونی لذت ببری برای کتاب هم می گن خیلی سبز خوبه و آیکیدو هم عالیه چونکه سخته و آماده می کنه من خودم یا آیکیدو می گیرم یا خیلی سبز

من خودم چن همین مرداد ماه کنکور میدم و از من به شما نصیحت

اولش اینکه قبل شروع هر کلاس سعی کنید خودتون پیشخوانی کنید تا آمادگی داشته باشید یکم چون شرایط و دروس دبیرستان مثل پایه نهم اینا نیست کاملا متفاوته آسون بهش گناه نکنید سخت نیست ولی آسون هم نیست هیچوقت دروس بار شب امتحان نزارید اینا اینجوری نیست ک شب امتحان جمع بشه

من دهم بودم روزی میانگین۶ ساعت میخوندم ولی خب میشد روزایی که کمتر بخونم برای ورود به دهم بهتره اطلاع ...

من. ریاضی وعلوم هر دو ۲۰ هستن یعنی من فقط توی کلاس یه نیم ساعتی می خوندم اوکی بودم چونکه یادگیری اصلیم توی مدرسه بود و خونه هم مرور بخاطر همین می پرسم باید چند ساعت خوند

اینکه مثلا حتماا باید مدرسه تیزهوشان و نمونه باشم واسه دبیرستان اونم تجربی؟امتحان نمونه و تیزهوشان د ...

من از خیلی سبز خیلی راضی بودم برا دهم واقعا عالیه کلا خیلی سبز از همه چی بهتره هم تستاش هم درسنامه ش