برا دهم اینکه روزی 4 الی 6 ساعت بخونید کافیه زیادی ذهنتو نو خسته نکنید تا برای سالهای بعدی انرژی داشته باشید ولی سعی کنید این تایم و میخونید مفید باشه و گیرا
اینکه مثلا حتماا باید مدرسه تیزهوشان و نمونه باشم واسه دبیرستان اونم تجربی؟امتحان نمونه و تیزهوشان د ...
ببین برای تجربی دولتی و غیردولتی هم خوبه بستگی به کادر مدرسه داره اینکه جو هم همش رقابتی باشه باعث خستگی خودت می شه و هدفت فقط می شه درس و از زندگی نمی تونی لذت ببری برای کتاب هم می گن خیلی سبز خوبه و آیکیدو هم عالیه چونکه سخته و آماده می کنه من خودم یا آیکیدو می گیرم یا خیلی سبز
من خودم چن همین مرداد ماه کنکور میدم و از من به شما نصیحت
اولش اینکه قبل شروع هر کلاس سعی کنید خودتون پیشخوانی کنید تا آمادگی داشته باشید یکم چون شرایط و دروس دبیرستان مثل پایه نهم اینا نیست کاملا متفاوته آسون بهش گناه نکنید سخت نیست ولی آسون هم نیست هیچوقت دروس بار شب امتحان نزارید اینا اینجوری نیست ک شب امتحان جمع بشه
من دهم بودم روزی میانگین۶ ساعت میخوندم ولی خب میشد روزایی که کمتر بخونم برای ورود به دهم بهتره اطلاع ...
من. ریاضی وعلوم هر دو ۲۰ هستن یعنی من فقط توی کلاس یه نیم ساعتی می خوندم اوکی بودم چونکه یادگیری اصلیم توی مدرسه بود و خونه هم مرور بخاطر همین می پرسم باید چند ساعت خوند