2777
2789
من خودم چن همین مرداد ماه کنکور میدم و از من به شما نصیحتاولش اینکه قبل شروع هر کلاس سعی کنید خودتون ...

خب من موندم چکار کنم بعضی ها می گن شما فقط روز ی ۳ یا ۴ ساعت درس بخونید پیشخوان هم لازم نیست خودمم می خوام از قبل بخونم یعنی برای درس جدید اما بقیه می گن لازم نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه مثلا حتماا باید مدرسه تیزهوشان و نمونه باشم واسه دبیرستان اونم تجربی؟امتحان نمونه و تیزهوشان د ...

ببین من خودم هم دوره اول هم دور دوم تیزهوشان بودم ولی بنظرم مدرسه اینجوری نیست که اهمیت نداشته باشه ولی اگه نشد هم فدای سرت توی هر مدرسه ای که باشی تلاش کنی نتیجه خوبی میگیری

کتاب هم از الان نگیر مدرسه که رفتی کتاب کمک درسی که معلمتون میگه رو بگیر که با بقیه همراه باشی اگر احساس کردی به کتاب بیشتر نیاز داری کتابای سطح بالاتری بگیر

ببین من خودم هم دوره اول هم دور دوم تیزهوشان بودم ولی بنظرم مدرسه اینجوری نیست که اهمیت نداشته باشه ...

یعنی معلم خودش می گه چه کتابی بگیریم بهتره بعضی ها می گفتن خودتون از قبل باید بگیرین تا عقب نمونین

خب من موندم چکار کنم بعضی ها می گن شما فقط روز ی ۳ یا ۴ ساعت درس بخونید پیشخوان هم لازم نیست خودمم م ...

نه واقعا پیشخوانی نیازه حتما نیازه چون مباحث جدیده و اینکه ذهنت قبل تدریس اصلی آمادگی نداشته باشه تو یادگیری یکم مشکل پیش میاد ولی بنظر من 4 ساعت یا 5 ساعت مفید کاملا مفید برا دهم عالیه سه ساعت زیادی کمه

ببین من خودم هم دوره اول هم دور دوم تیزهوشان بودم ولی بنظرم مدرسه اینجوری نیست که اهمیت نداشته باشه ...

منم میخواستم آزمون بدم دوستامم می گفتن تواناییش داری اما بخاطر دوستم نرفتم الان خیلی پشیمونم خیلی انقدر که حد نداره البته مامانم هم می گفت نیازی نیست بدی منم ندادم دیگه

پس خیلی سبز رو بگیرم بهتر از آیکیو هست؟

آره من از خیلی سبز خیلی راضی بودم خیلی خیلی و این سال آخر اشتباه کردم که از کتابای قلم چی استفاده کردم ولی کتابای گاج جامع هاش خیلی خوبه اونآیی که فقط خسته البته الان تو نیازی بهش نداری

نه واقعا پیشخوانی نیازه حتما نیازه چون مباحث جدیده و اینکه ذهنت قبل تدریس اصلی آمادگی نداشته باشه تو ...

ممنون پس پیشخوان رو حتما می کنم چونکه از نظر من روش یادگیری هر کسی فرق داره اونایی که می گفتن نیازی نیست شاید بدون اون بهتر یاد می گرفتن من وقتی پیشخوان می کنم بهتره

من. ریاضی وعلوم هر دو ۲۰ هستن یعنی من فقط توی کلاس یه نیم ساعتی می خوندم اوکی بودم چونکه یادگیری اصل ...

برای دهم میانگین ۵_۶ ساعت مطالعه رو داشته باشی اوکیه و سعی کن قبل ورود به دهم پیش خوانی داشته باشی یکی از کلاس جلوتر باشی که توی مدرسه سختت نباشه درسای دبیرستان نمیشه گفت کلا هیچ شباهتی با نهم نداره ولی خب یهو سطح درسا متفاوت میشه اگر پیشخوانی داشته باشی و یسری چیزا رو بدونی در طول مدرسه راحت تری و استرس نمیگیری

آره من از خیلی سبز خیلی راضی بودم خیلی خیلی و این سال آخر اشتباه کردم که از کتابای قلم چی استفاده کر ...

می گفتن قلم چی عالیه یعنی انقدر بده ؟ من بخاطر آزموناش و اینکه می گفتن عالیه می خواستم برم اما باری امسال فعلا خیی سبز می گیریم ببینم برای سال بعد چی می شه

منم میخواستم آزمون بدم دوستامم می گفتن تواناییش داری اما بخاطر دوستم نرفتم الان خیلی پشیمونم خیلی ان ...

فدای سرت بیشتر مهم تلاش خودته ما توی کلاستون داشتیم کسایی که توی کنکور نتیجه نگرفتن مدرسه تا یه جایی تاثیر داره بیشتر به تلاش خودته

ممنون پس پیشخوان رو حتما می کنم چونکه از نظر من روش یادگیری هر کسی فرق داره اونایی که می گفتن نیازی ...

آره دقیقا همینطوره ولی بنظرم چه اینکه ظرف پیشخوانی بکنه بهتر بفهمه اینکه بدون پیشخوانی بهتر باشه براش مهم نیست باید پیشخوانی بشه با پیشخوانی کردن وقتی خودت از قبل ی ذهنیتی داشته باشی نسبت ب این مباحث ذهن برای یادگیری اصلی آماده تره و اینکه برگشتی خونه بنشینی دو سه دور همون مباحث رو و تدریس کردن مرور کنی قشنگ تثبیت میشه

فدای سرت بیشتر مهم تلاش خودته ما توی کلاستون داشتیم کسایی که توی کنکور نتیجه نگرفتن مدرسه تا یه جایی ...

خب درسته اینم اما آدم از اینکه می دونه می تونسته و نرفته خیلی بدجور پشیمونم کرده خانوادمم به غیر از مامانم می گفتن اما خوب حالا چیزیه که گذشته سعی می کنم توی همون دولتی درسام رو خوب بخونم