2777
2789
عنوان

شوهر بددل

79 بازدید | 7 پست

شوهرم شکاکه و بددله.

خیلی سخت بود این واقعیت رو بپذیرم. مدتها خودم رو گول میزدم که فقط زیادی حساسه یا غیرتیه، اما الان دیگه واقعاً طاقتم تموم شده.

جالب اینجاست که اگه کسی فقط ظاهرش رو ببینه، هیچوقت فکر نمیکنه چنین رفتاری داشته باشه. آدمی بسیار باسواد، باکلاس و بهظاهر کاملاً امروزیه.

مثلاً عروسی بچهعمهم، من با مانتو و شلوار رفته بودم و تمام مدت هم نشسته بودم. آخر مراسم، شوهرعمهم مثل بقیه دخترهای فامیل به من هم پول داد. فقط همین باعث شد بهم بگه: «تو خرابی، رفتی وسط مردها رقصیدی. معلومه خوب میرقصی، چون رقاصی!» و کلی توهین دیگه.

حتی توی خونه خودمون یا خونه خانوادهاش هم انتظار داره حجاب کامل داشته باشم.

یه بار هم توی پاگشا، خودش پیشنهاد بازی اسمفامیل داد، اما بعدش دعوا راه انداخت که چرا برای دیدن برگه، نزدیک پسرداییم که بچه کلاس هشتمه رفتی.

توی خیابون اگه کسی بهم نگاه کنه، از ترس واکنش اون تن و بدنم میلرزه. یه بار هم فقط چون آستین مانتوم بالا رفته بود، وسط خیابون ولم کرد و رفت.

گوشیم رو مدام چک میکنه. با دادان گوشیم بهش مشکلی ندارم و چیزی برای پنهان کردن ندارم، اما وقتی حس میکنم فقط دنبال مچگیریه، واقعاً آزارم میده.

شغل خودش از اون شغلهاییه که بین مردم به ارتباط زیاد با همکارهای زن معروفه و من همیشه بهش اعتماد کردم. اما من که معلمم، فقط برای کارورزی یه تدریس مجازی توی کلاسی انجام دادم که معلمش مرد بود؛ به خاطر همین باهام دعوا کرد، قهر کرد، جوابم رو نداد و مسخرهم کرد. از الان هم میترسم وقتی سر کار برم و همکار مرد یا اولیای دانشآموزها باهام در ارتباط باشن، چه مشکلاتی پیش بیاد.

بدتر از همه اینه که اگر کسی مزاحمم بشه، حتی جرئت نمیکنم بهش بگم، چون میترسم به جای اینکه از من حمایت کنه، باز هم من رو مقصر بدونه.

مدام بهم میگه «تو آمار همه پسرا رو داری» یا از نگاه کردن بقیه مردها لذت میبرم؛ در حالی که اولین و تنها رابطه عاطفی زندگیم خودش بوده. من همیشه دختر سرسنگین، درسخون و باحیایی بودم و پاکدامنی برام ارزش بوده، اما اون طوری باهام رفتار میکنه که انگار خ ر ا ب م . به خدا این حرفها قلبم رو تکهتکه میکنه.

میدونم خودم انتخابش کردم. توی دوران دوستی هم حساس بود، اما الان این رفتارها واقعاً غیرقابل تحمل شده.

چون نمیتونم این حرفها رو به کسی بزنم، میام اینمینویسم؛ شاید فقط از غصه دق نکنم☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانماا یادتون بمونه همیشه سه دسته مردا درست بشو نیستین خسیس و بد دل و خانواده شون جایگاه اول بدونن با این سه دسته مردا اصلا انتخاب نداشته باشین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

خب الان راهکار چیه

چاره اش موندن ساختن هست

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه