2777
2789
عنوان

یادگارت

103 بازدید | 15 پست

نفسم بالا نمیاددد

کل وجودم میلرزه

از شدت درددد😭 سرم تیر میکشهه حتی نمی تونم گریه کنم خالی شم

خدا ازت نگذره محمد

تو منو ب این روز رسوندی

الان می دونی چه اهنگی پلی هست :

لالا کن دختر زیبای شبنم همون ک برای مرده هاست

تو منو کشتی به ابوالفضل 😭

فقط جسمم مونده

این روززز ثبت بشه اینجا هم من بدونم تو با من چکردی

هم بعدا خودت میخونی و میفهمی با معشوقت چکردی

من به هوای دوست داشتنت تو عمق چاه سقوط کردم 😭💔

کاش نمی اومدی کاشششش

کاش من تو درد عشق یه طرفه میسوختم

نه اینکه اومدی و دو طرفه بودنس رو تجربه کردم

و حالا هم ک ربطی،انگارر گم شدم تو این دنیا

بدون پناه

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

آخی عزیزم آروم باش

۸ ماهه که من اروم نیستم 🥺😭

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دلم میخواد با تاپیکات زجه بزنم

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

دلم میخواد با تاپیکات زجه بزنم

نابودم نابود 😭😭😭

نکن با خودت اینجوری گلم...آخه 8 ماهه داری خودتو عذاب میدی...نکن گلم

دوسش داشتم

و دوستم داشت

جوری رفت که انگار عشقی نبوددد

من فقط از این دنیا اونو خواسته بودم

دادش بهم خدا 🥺

ولی ازم گرفتش😭

چرا ممدا اینجورینممد منم بد کشید زیرم

مثلا ممدا بگیر بودن

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

دوسش داشتم و دوستم داشت جوری رفت که انگار عشقی نبوددد من فقط از این دنیا اونو خواسته بودم دادش بهم خ ...

ای بابا نمیدونم چی بگم واقعا..با تاپیکات ناراحت میشم واقعا..خدا به دلت آرامش بده انشاءالله

بعضیاتون خیلی چرتید

چرا ممدا اینجورینممد منم بد کشید زیرم

هعیییی عزیز دل من 🥺🖤

ای بابا نمیدونم چی بگم واقعا..با تاپیکات ناراحت میشم واقعا..خدا به دلت آرامش بده انشاءالله

عذر میخوام اگه باعث ناراحتیت شدم 🤍

نه عزیزم من برای شما ناراحتم واقعا..نمیدونم چی بگم آروم بشی...کاش با یه مشاور صحبت میکردی بلکه آروم ...

قربون دلت برم

درد عشق رو ن مشاور حلش میکنه

ن گذر زمان

افسوس ک این درد بدون درمان تو قلب من نشست

واقعا حق قلب من نبود

ممنونم از بودنت ❤️