2777
2789
عنوان

یادگارت

69 بازدید | 15 پست

نفسم بالا نمیاددد

کل وجودم میلرزه

از شدت درددد😭 سرم تیر میکشهه حتی نمی تونم گریه کنم خالی شم

خدا ازت نگذره محمد

تو منو ب این روز رسوندی

الان می دونی چه اهنگی پلی هست :

لالا کن دختر زیبای شبنم همون ک برای مرده هاست

تو منو کشتی به ابوالفضل 😭

فقط جسمم مونده

این روززز ثبت بشه اینجا هم من بدونم تو با من چکردی

هم بعدا خودت میخونی و میفهمی با معشوقت چکردی

من به هوای دوست داشتنت تو عمق چاه سقوط کردم 😭💔

کاش نمی اومدی کاشششش

کاش من تو درد عشق یه طرفه میسوختم

نه اینکه اومدی و دو طرفه بودنس رو تجربه کردم

و حالا هم ک ربطی،انگارر گم شدم تو این دنیا

بدون پناه

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

آخی عزیزم آروم باش

۸ ماهه که من اروم نیستم 🥺😭

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد با تاپیکات زجه بزنم

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

دلم میخواد با تاپیکات زجه بزنم

نابودم نابود 😭😭😭

نکن با خودت اینجوری گلم...آخه 8 ماهه داری خودتو عذاب میدی...نکن گلم

دوسش داشتم

و دوستم داشت

جوری رفت که انگار عشقی نبوددد

من فقط از این دنیا اونو خواسته بودم

دادش بهم خدا 🥺

ولی ازم گرفتش😭

چرا ممدا اینجورینممد منم بد کشید زیرم

مثلا ممدا بگیر بودن

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻

دوسش داشتم و دوستم داشت جوری رفت که انگار عشقی نبوددد من فقط از این دنیا اونو خواسته بودم دادش بهم خ ...

ای بابا نمیدونم چی بگم واقعا..با تاپیکات ناراحت میشم واقعا..خدا به دلت آرامش بده انشاءالله

ستاره میشی تو آسمونم!

چرا ممدا اینجورینممد منم بد کشید زیرم

هعیییی عزیز دل من 🥺🖤

ای بابا نمیدونم چی بگم واقعا..با تاپیکات ناراحت میشم واقعا..خدا به دلت آرامش بده انشاءالله

عذر میخوام اگه باعث ناراحتیت شدم 🤍

نه عزیزم من برای شما ناراحتم واقعا..نمیدونم چی بگم آروم بشی...کاش با یه مشاور صحبت میکردی بلکه آروم ...

قربون دلت برم

درد عشق رو ن مشاور حلش میکنه

ن گذر زمان

افسوس ک این درد بدون درمان تو قلب من نشست

واقعا حق قلب من نبود

ممنونم از بودنت ❤️