2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا اینو نمی دونم ولی من چهارشنبه ها پارچه می برم لباس می دوزم هرچی پارچه اش گرون قیمت تر باشه پول بیشتری دستم میاد

مثلا چادر مشکی دو سه تومنی دوختم صد تومن وام به بابام دادن که می گفت مال تو باشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چرته عزیزم چند سال پیش گول خوردم به نیت مهاجرت یه هواپیمای پلاستیکی خریدم الان سه سال گذشته و هنوز د ...

حالا اینکه خرافاته ولی کاش حداقل دلاری چیزی میخریدی هواپیمای پلاستیکی کجاش نماد مهاجرته

میدونید همه چیز دست خداست صلاح ومصلحت دست خداست تا خدا نخاد برگی از درخت نمی افته.......

این سیزده صفر و ...هم اول باید خداوند مقدر کنه بعدا

التماس دعا دارم عاجزانه خاهرا ناامیدم لطفا برام دعاکنید

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
حالا اینکه خرافاته ولی کاش حداقل دلاری چیزی میخریدی هواپیمای پلاستیکی کجاش نماد مهاجرته

چه میدونم اون موقع فکرم به همین هواپیما رسید از چند نفرم همینجا پرسیدم اونا هم گفتن هواپیما

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل