2777
2789
چرته عزیزم چند سال پیش گول خوردم به نیت مهاجرت یه هواپیمای پلاستیکی خریدم الان سه سال گذشته و هنوز د ...

منم کلاه رفت سرم و کلی چیز میز خریدم و به هیچ کدوم هم نرسیدم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم کلاه رفت سرم و کلی چیز میز خریدم و به هیچ کدوم هم نرسیدم

اصلا این داستان رو سال ۴۰۱ یکی از کاربرای نی نی سایت رایج کرد قدیمی ها یادشونه

به جز اون کاربر هیچکس و هیچ جا همچین خرافاتی رو نگفته بود

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

برای ما که واقعیت داشت به نظرم باید بهش باور داشته باشی همه از ذهنیت ادما نشأت میگیره..

من مامانم سکه خرید تو اون سال تونست کلی طلا بخره در صورتی ک قبلش نتونست..

پارسال هم ماشین اسباب بازی خریدیم به نیت اینکه بتونیم ماشین بخریم ما اصلا ماشین نداریم

الان پولش جور شده فقط دنبال یه ماشین خوب میگردیم

دارم

حتما نباید واقعی باشه یه نماد باشه کافیه

از این چمدون ها که تو فروشگاهها هست و داخلشون اسمارتیز هست بگیر کوچولو هم هستن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
میتونم نماد اون شهری که دوست دارم رو بگیرم یا پرچمش رو؟

اره

اصلا این داستان رو سال ۴۰۱ یکی از کاربرای نی نی سایت رایج کرد قدیمی ها یادشونه به جز اون کاربر هیچکس ...

دقیقا گفت تو روستاشون یا طایفه اشون این رسم هست و هر بار به خواسته اشون میرسن . پربازدید هم شد و از همونجا شروع شد رسید به بلاگرای اینستا و تو ایران همه گیر شد🫤

#یک مینیمالیست با رنـگ خـدایـی..تاپیک رفع انباشتگی ؛ برای ورود پروفایل من رو چک کنید