2777
2789
عنوان

خونه خریدن

174 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم دلم درد دل میخواست بعد از چندین سال مستاجری قبل از عید خدا رو شکر خونه خریدیم دلم آپارتمان نمیخواست چون سه تا بچه قد و نیم قد دارم خونه دو طبقه و طبقه بالاش بازسازی شده ولی کوچیکه از اول تو ذوقم خورد ولی در توانمان بزرگتر نبود حدود صد متره با حیاط و پارکینگ گفتم دو طبقس یه طبقش میشه مهمون خونه ولی چون کوچیکه پایین یه سالن حدود 20 متری داره یه خواب ۶ متری که تخت بچه ها توشه با یه آشپزخونه که حمام دسشویی داره بالا هم یه خواب که تخت خودمون توشه با یه سالن حدودا ۳۰ متری و یه آشپزخونه ۱۰ متری و یه حمام دسشویی بچه ها اصلا نمیرن تو اطاق خودشون بخوابن پایین تمییز میکنم بالا میریزه به هم بالا رو تمییز میکنم پایین میریزن بهم پا درد گرفتم از بس بالا پایین رفتم دلم میخواست یه طبقه بود دو سه خوابه تازه نظم زناشویی نم ریخته بهم بچه ها میاند رو مبل بالا میخوابن چون پایین قدیمی سازه گاهی سوسک میاد واقعا فضای یه طبقه برامون کمه درمونده شدم

یکم دیگه تحمل کن پول جمع کنید بازسازی کنید به نظرم پایینو اتاقشو بکوب پذیرایی بزرگ کن بچه هات چند سا ...

دو میلیاردش رو بدهکاریم تا چند سال باید قسط بدیم خسته شدم چهل سالمه دیگه پای بالا پایین شدن ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوچیکه تختش تو اطاق خودمون وسطی هم مرتب نق میزنه رو مبل اذیت میشم میاد اطاق ما

جا بندازین کنار هم بخوابین بعد که بچه ها خوابیدن برین اتاق خودتون یا وقتی که میخواستین همبستر بشین برین اتاق تا یه مدت مدارا کن تا بزرگ بشن

8 ساله که بزرگه فک کردم 3 4 سالس

چون کوچیکه تو اطاق ما میخوابه خیلی حساس شده نمیخوابه رو مبل حتی بزرگه هم حاضر نیست بره رو تخت خودش طبقه پایین بخوابه میاد رو مبل بالا میخوابه

نمیشه بخوابونیشون بعد خودت بخوابی یه مدت بعدش عادت میکنن

تا ساعت دو بیدارند مدارس که آنلاین شد کلا نظم خوابشون بهم ریخت من از ۶ و ۷ صبح پا میشم به تمییز کاری و پخت و پز بچه ها خواب تا لنگه ظهر من ۱۲ بیهوشی اینا تازه یک و دو میان برا خواب

نمیشه بچه هابرن بالا شما بیاین پایین؟

پایین برا ما کوچیکه حتی تختمونم توش جا نمیشه خودمم دوسش ندارم تازه برام پایین بازم بچه ها میان دنبالمون کولرم نداره یه پنکه گذاشتم تو اطاق بچه ها