سلام دوستای گلم دلم درد دل میخواست بعد از چندین سال مستاجری قبل از عید خدا رو شکر خونه خریدیم دلم آپارتمان نمیخواست چون سه تا بچه قد و نیم قد دارم خونه دو طبقه و طبقه بالاش بازسازی شده ولی کوچیکه از اول تو ذوقم خورد ولی در توانمان بزرگتر نبود حدود صد متره با حیاط و پارکینگ گفتم دو طبقس یه طبقش میشه مهمون خونه ولی چون کوچیکه پایین یه سالن حدود 20 متری داره یه خواب ۶ متری که تخت بچه ها توشه با یه آشپزخونه که حمام دسشویی داره بالا هم یه خواب که تخت خودمون توشه با یه سالن حدودا ۳۰ متری و یه آشپزخونه ۱۰ متری و یه حمام دسشویی بچه ها اصلا نمیرن تو اطاق خودشون بخوابن پایین تمییز میکنم بالا میریزه به هم بالا رو تمییز میکنم پایین میریزن بهم پا درد گرفتم از بس بالا پایین رفتم دلم میخواست یه طبقه بود دو سه خوابه تازه نظم زناشویی نم ریخته بهم بچه ها میاند رو مبل بالا میخوابن چون پایین قدیمی سازه گاهی سوسک میاد واقعا فضای یه طبقه برامون کمه درمونده شدم
پایین برا ما کوچیکه حتی تختمونم توش جا نمیشه خودمم دوسش ندارم تازه برام پایین بازم بچه ها میان دنبال ...
پس میمونه نصب بالابر روی پله ها اونم خب هم پولش مهمه هم اینکه کارشناس بگه اصلا امکان نصبش هست یانه .واینکه بچه هاتونم بفرستید پایین وبراشون تشک وپتو بندازین شبا اگر امکانش باشه ی کولردستی هم پایین بذارید ی ذره باید تحکم به خرج بذین بچه هاتون ی مدتم ناراحت میشن بعد درست میشه
پس میمونه نصب بالابر روی پله ها اونم خب هم پولش مهمه هم اینکه کارشناس بگه اصلا امکان نصبش هست یانه . ...
متاسفانه فعلا حتی خرید کولر رو انداختیم عقب تا قسطامون تموم بشه بالا بر جا خودش رو داره خدا میدونه چقدر آرزوم بود خونه دار شم ولی تو ذوقم خورد طبقه بالاش یکی از شوفاژ مشکل داره باید دیوارش رو خراب کنیم قیدشو زدیم تا قسطامونو بدیم