2777
2789
عنوان

اسم محبوبه

108 بازدید | 12 پست

سلام تا حالا تو فامیلتون اسم محبوبه داشتین خوشبخت شده باشه؟منکه هر چی اسم محبوبه تو فامیل داریم خوشبخت نیستن،اسم شوهراشونم حسن،غلامرضا،حسین،رضا بوده،اگر تو فامیلتون هستن که خوشبخت شده اسم شوهرشم بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه محبوبه داریم اسم شوهرش غلامرضاس😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دقیقاااااا مام یکی داریم تو فامیل مادربزرگم بدبخت از ازدواج شانس نیاورد بددددبخت بود ولی جدا شد عاقبت به خیر شد با بچه هاش اسم شوهرش محمد بود

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
ینی میگی محبوبه ها؛ محبوب نیستن؟

محبوبن اما خوشبخت نی

ستن

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یکی از فامیلای نزدیکم

نه اصلا خوشبخت نشده

ی بار مجبورش کردن با یکی که دوسش نداره ازدواج کنه و خیلیییی بی پولی کشیده بعد جداشده با یکی دیگ ازدواج کرده الان وضع مالیششش عالیه چند تا خونه و ماشین به اسمشه کیلو کیلو طلا داره ولی ی هر مریضی بگی داره

تو سرش غده داره تو سینه هاش غده داره قند داره چربی داره اصلا از وقتی یادمه دکتره

هردکتری میگی رفته برای ی بیماری جدیو

آره ظاهرا خوشبخته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ولی یه دخترعمه دارم اسمش محبوبه س آره خوشبخت نشده داغونه زندگیش شوهرشم خیلی آدم چرتیه.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...