2777
2789
عنوان

عقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 63 پست
دقیقا همینه من هربار ک رفتم بهم گفتن دعا داری و هربار کلی پول دادم ک باطل کردم .. خیلی کار ها کردم م ...

تا زمانی که طلسماتی که گرفتید رو از خونه زندگیتون خارج نکنید و انصراف ندید از ماورا کارای دیگه به ندرت جواب میده. مثل اینه که یه چیز گندیده باشه و بدون اینکه خارجش کنید همش اطرافشو تمیز کنید و خوشبو کننده بزنید. قدم به قدم به ترتیب برید جلو خیالتون راحت انشالله همه چیز حل میشه به لطف خدا

پس انداختن هرچی که از دعانویس گرفتید تو آب جاری

توبه و استغفار و خوندن انصرافنامه

انجام دادن روش های قرآنی و گوش دادن به رقیه شرعی و عقیقه

تعداد دعاهایی که گرفتید رو میدونید؟

دقیقا همینه من هربار ک رفتم بهم گفتن دعا داری و هربار کلی پول دادم ک باطل کردم .. خیلی کار ها کردم م ...

به تاثیر کارایی که انجام میدید باید باور قلبی داشته باشید شک و ترس رو بذارید کنار وقتی از خدا کمک میخواید و بهش توکل میکنید. خدا خیلی مهربونه و مطمئن باشید گره از زندگیتون باز میکنه. تنها مانعی که هست شک و یاس خودمونه.

خداروشکر که برای دخترتون عقیقه زدید. بعدش نبردیدش پیش دعانویس چکش کنه یا از دور این کارو انجام بده؟

اگه حصار عقیقه ش خراب نشده باشه با یه سری کارا فقط سنگینی میتونه روش بیوفته مخصوصا سنگینی خونه(با توجه به اینکه طلسم زیاد وارد خونه شده)که اینم به راحتی با آب قرآن و گوش دادن رقیه شرعی برطرف میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه انصراف نامه چی هست .. الان مشکل برای دخترم و همسرم پیش اومده من خودم باید بخونم ؟؟

انصرافنامه یه متنه به علاوه سوره زلزال تو همین تاپیک هست صفحه اول یا دوم. هرکسی که مشکل ماورایی داره باید خودش بخونه هم شما هم اونا.

و اینکه من دنبال یه ادم معتبر یا عالم هستم ک دقیق بهم بگه باید چکار کنم تا ازین مشکلات رها شم واقعا ...

اگه خیلی تخصصی و با جزییات راهنمایی میخواید فیلم های استاد کاوه رو حتما تماشا کنید صحبت های ایشون منو نجات داد واقعا.

http🌸s://t.me/ostadkavehchanel

این لینک کانال تلگرامشونه لینک کانال یوتیوبشون که فیلم میذارن هم تو قسمت بیوئه کانال هست. ایموجی گل رو حذف کنید بعد از کپی کردن لینک.

منم تا جایی که از دستم بربیاد حتما کمکتون میکنم هر سوالی داشتید در خدمتم در حد معلوماتم البته. یه نگاهی به تاپیک هام هم بندازید شاید جوابی که دنبالشید رو پیدا کنید

تا زمانی که طلسماتی که گرفتید رو از خونه زندگیتون خارج نکنید و انصراف ندید از ماورا کارای دیگه به ند ...

من دوسه بار دعا نوشتنی گرفتم چندین سال پیش ک همش رو انداختم رفته ما بقیش هم ب صورت تلفنی بوده از راه دور هربار تمدید میکرد یا باطل میکرد یا دعای محبت میگرفتم ک متاسفانه تعدادش زیاد بود ..

من دوسه بار دعا نوشتنی گرفتم چندین سال پیش ک همش رو انداختم رفته ما بقیش هم ب صورت تلفنی بوده از راه ...

بالای ۱۰تا طلسم گرفته باشید دوتا عقیقه نیازه مخصوصا اگه طلسمات چهار عنصره باشه یعنی هم طلسم سوزوندنی باشه هم آبی هم خاکی هم بادی. چون این شکلی احضار حساب میشه.

شما انصرافنامه بخونید و توبه و استغفار کنید و از خدا بخواید و نیت کنید که شرایطی فراهم بشه که بتونید عقیقه بزنید و جبران کنید انشالله همه چی درست میشه نگران نباشید.

ممنون کسی و نمیشناسید ک بتونم باهاش صحبت کنم کامل مشکلم رو بهش بگم ..

سلامت باشید

فقط ادمین عقیقه استاد کاوه هست که به پیام های عقیقه رسیدگی میکنه ولی سوالات دیگه رو هم جواب میده اما یه مقدار حجم پیام هاشون بالاست شاید دیر جواب بدن.

@Ostadkavehaghighe

آیدی تلگرامه

من و دو تا دخترام که یکیش۲و اون یکی۱۲سالشه باید سه تا بخرم عقیق کنم اعمال رو خودم به تنهایی انجام بد ...

به سلامتی. دوازده سالشون باشه کفایت عقلی و توان انجام رو دارن و به سن بلوغ هم رسیدن به احتمال زیاد خودشون باید انجام بدن. البته میتونید آب قرآن و بقیه موارد رو شما خودتون بخونید و درست کنید بعد از اونا استفاده کنن. گوش دادن رقیه شرعی و دوش سرکه یا نمک هم انجام بدن. من برای خانواده خودمون هم که دونه دونه عقیقه میزدیم همه کاراشونو انجام میدادم انقد که تنبلی میکردن و همکاری نمیکردن. مثلا آب قرآن درست میکردم صبح و شب تا ۴۰ روز دنبالشون راه میوفتادم که توروخدا این آبو بخور یا بیا این نون و نمک رو بذار بالای سرت😅 میتونید این شکلی کمکشون کنید

ادامه رو هم فرستاده بودم ولی ظاهرا نیومده نمیدونم چرا.

🌸 کسانی که افکار خودکشی، ناامیدی، افکار جنسی، خودارضایی و وسواس دارند میتوانند یک عقیقه برای خود انجام دهند و لازم به ذکر میباشد به غیر از عقیقه باید روحیات خود را حفظ کنند و در خودسازی خود کوشا باشند و در کنارش به تراپی جسم و روح بپردازند و الا عقیقه به تنهایی کارساز نمیباشد. بهترین تراپی با دستگاهای تی دی اس ، و لوراتا و نوروفیدبک زیر نظر پزشک مربوطه برای بهبود عملکرد فرکانسی و دفع نورون های معیوب است که میتوانند قبل یا همزمان با عقیقه خود این درمان پزشکی را بروند.

🌸کسانی که تاکنون حداقل ده عدد طلسم و جادو از دعانویس گرفته اند یک عقیقه نیاز دارند. و بیش از ده عدد ،دو عقیقه نیاز میباشد. مخصوصا برای طلسمات چهار عنصره.

🌸 کسانی که احساس میکنند در منزل خود یا محل کسب خود دچار بستگی و نحسی شده اند یا برای منزل و مغازه قبلا طلسم و جادو گرفته اند، یک عقیقه میتوانند انجام دهند.

🌸 کسانی که آینه بینی کرده اند یک عقیقه کافیست. و اگر آینه در منزل است خارج شود.

🌸 کسانی که از اعداد کیهانی یا اشکال کیهانی، یا مدیتیشن های همسویی استفاده کرده اند یک عقیقه کافیست.
( درصورتی که طلسم نگرفته باشند)

🌸 کسانی که بی دلیل دچار ترس و استرس هستند و خوابهای آشفته دارند یک عقیقه کافیست. در صورتی که بیش از پنج عدد طلسم و جادو نگرفته باشند.

🌸 کسانی که فقط فا لگیر هستند یک عقیقه کافیست. و اگر قلم زدند دو عقیقه. شخص فا لگیر باید قبل از عقیقه کارت تار وت یا ورق یا ابزار فا لگیری و حتی دفتر یادداشت خود را از خانه خارج کند و بعد عقیقه انجام دهند.

🌸 جهت بخت گشایی میتوان یک عقیقه در راه خدا انجام داد که انشاالله اگر مشکل بستگی یا چشم زخم یا طلسمی باشد رفع شود. و لازم به ذکر است مبحث ازدواج جنبه های زیادی دارد و اینطور نیست که با یک عقیقه ازدواج کنید. عقیقه فقط مباحث بستگی و نحسی را رفع میکند.

🌸 کسانی که دنبال گنج رفته اند دو عقیقه نیاز دارند. اگر وسیله ای از محل دفینه در منزل دارند باید از منزل خارج کنند و الا عقیقه چندان کمکی نمیکند.

🌸 کسانی که بیماری یا مشکلات مادرزادی دارند با عقیقه حل نمیشود فقط جهت ترمیم هاله بدن میشود یک عقیقه انجام داد.

🌸 بعضی از دوستان هر ساله عقیقه انجام میدهند لطفا در جدول توضیحات سایت ذکر کنید "عقیقه سالانه"با آداب کامل.

بعد رقیه شرعی میگن خیلی سنگینه بچم اذیت نکنند

نه سنگینی مال رقیه شرعی نیست مال تغییر و پاکسازیه که اتفاق میوفته و افراد کم سن و سال یا اونایی که مشکلات ماورایی سنگین ندارن اصلا اذیت نمیشن. کسایی که اتصالات ماورایی و انرژی خوار و سنگینی زیاد دارن با گوش دادن به رقیه شرعی یکم اذیت میشن که کاملا موقتیه و رفع میشه. چون موجوداتی که به شخص اتصال زدن با خوندن رقیه که کلام الله هستش ازبین میرن یا اتصالشونو قطع میکنن و شخص پاکسازی میشه.

من خودم قبل از عقیقه کلی مشکل ماورایی داشتم ولی رقیه گوش میدادم چیز خاصی احساس نمیکردم فقط یه جاهایی از بدنم گزگز میکرد یا احساس میکردم یه انرژی داره تو شکمم حرکت میکنه و دقیقا مشکل گوارشی داشتم که ریشه ماورایی داشت. ولی اذیت و سنگینی احساس نمیکردم.