2777
2789
عنوان

عقیقه

31 بازدید | 10 پست

عقیقه زدن یک سنت اسلامی و توصیه پیامبر(ص) است که نوعی قربانی کردن است(با آداب و شرایط متفاوت) و خواص بیشماری برای آن ذکر شده. از جمله آنها ابطال انواع سحر و جادو و حصار شدن شخص است که باعث میشود در آینده نیز سحری بر روی فرد اثر نداشته باشد. همچنین برای طلب عافیت از خداوند و درمان بیماری های لاعلاج و صعب العلاج(مانند سرطان، صرع، نازایی، IBS و...) در کنار درمان های دارویی انجام میشود. توصیه شده در روز هفتم تولد فرزند برای وی عقیقه زده شود. یا اگر در روز هفتم نشد، حتما تا قبل از سن بلوغ انجام شود. اگر تا این زمان هم نشد بعد از آن هم میتوان در هر سن و سالی عقیقه زد.

الزامات قبل از عقیقه

• 1. قبل از عقیقه هر چیزی که از دعانویس و فا لگیر و امثالهم گرفته اید اعم از لوح، کاغذ، سنگ ، مهره مار ، انگشتر و ... را در آب جاری(رودخانه یا دریا) بیندازید تا باطل شوند.(دفن نکنید، نسوزانید، داخل فاضلاب نیندازید.).

• ۲. قبل از زدن عقیقه حتما حرز امام علی و حجاب جامع به شکل گردنی یا بازوبند به همراه داشته باشید(حرز حتما از شخص معتبر تهیه شود چون روحانیت کاتب و رعایت آداب در قدرت حرز تاثیر دارد).

• ۳. قبل از زدن عقیقه انصراف نامه بخوانید(موجود در صفحه آخر) و کرامت آن را بشکل طعام به مستمندان بدهید. مثلا حداقل دو عدد نان یا شیرینی یا هر غذایی را به اشخاص نیازمند بدهید. یا به پرندگان و حیوانات گرسنه به هر مقدار غذا رسانی کنید.

آداب و شرایط عقیقه

اعمال عقیقه که حتما باید رعایت شود: (مهم)

۱. هر عقیقه فقط برای یک نفر است و نمیتوان یک گوسفند را برای چند نفر عقیقه کرد.

۲. شتر، گوسفند و گاو برای عقیقه مناسب است. ولی اصلا بز نباشد.

۳. بره (گوسفند نابالغ) زبح نشود. گوسفند حداقل باید چهل کیلو باشد.

۴. در روشنایی روز باید گوسفند را عقیقه کنید. عقیقه بعد از غروب آفتاب ممنوع. و ترجیحا پنجشنبه و جمعه نباشد.

۵. استخوان گوسفند را دفن نکنید. احشام داخلی بدن گوسفند دفن نشود، یا بریزید در جایی حیوانات بخورند یا بفروشید پولش را به مستمند بدهید.

۶. کله و پاچه گوسفند را میتوانید به خانواد مستمند بدهید یا بفروشید و تمامی پول را به مستمند دهید.

۷. مطلقا خود شخص گوسفند را با دست خود عقیقه نکند. صاحب عقیقه هنگام عقیقه کردن ۲متر با گوسفند فاصله داشته باشد و به آن نگاه نکند و به هیچ وجه با گوشت و خون و... گوسفند تماس نداشته باشد. اجازه دهید دیگران آن را آماده و توزیع کنند.

۸. گوشت و استخوان گوسفند را فقط و فقط بین مستمندان پخش کنید (حداقل بین ۱۰ خانواده مستمند)

۹. شخص خودتان و افراد درجه یک خانواده اصلا از گوشت عقیقه نخورید (حتما به این موضوع توجه کنید)

۱۰. گوشت عقیقه را در یخچال نگذارید. همان موقع باید کامل پخش شود.

11. در ماه های محرم و صفر نمیتوان عقیقه زد.

متن عقیقه

متن عقیقه برای پیش از قربانی کردن:

بسمِ الله وَبِالله اللَّهُمَّ عَقِيقَةً عَنْ فُلان(نام کوچک شخص در شناسنامه بجای فلان) ابن/بنت فلان(نام مادر در شناسنامه) لحمُها بِلَحْمِهِ ، وَدَمُها بِدَمِهِ، وَعَظْمُها بِعَظْمِهِ

اللَّهُمَّ اجْعَلْهَا وِقاءً لِآلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِ وَآلِهِ السَّلام

بسم الله الرحمن الرحيم به اذن خداوند بزرگ مرتبه بِاِذن الله و بِاسم الله و بحق رسول الله صلوات الله عليه

پروردگارا من این عقیقه را انجام میدهم، به اذن خداوند، به لطف خداوند، به کرم خداوند

برای باطل شدن هرگونه سحر و جادوی چهار عنصره (بادی، آبی، آتشی،خاکی) که از بدو تولد من از تاریخ (تاریخ تولد به روز و ماه و سال رو میگیم) تا کنون روی من افتاده باطل شود.

هرگونه نحسی، سنگینی و چله روی من افتاده باطل شود. هرگونه سحر و جادویی که روی لباس و وسایلم زده شده باطل شود.

هرگونه قفل و بستگی دارم، چه از طریق دعا، چه از طریق چشم زخم و چه از طریق نحسی زبان یا نحسی زمان و مکان روی من افتاده باطل شود.

خدایا بارالها هرگونه مشکل همزادی اگر دارم باطل شود. هرگونه مشکل و بستگی وراثتی اگر دارم باطل شود.

خدایا اگر در خانه من موجوداتی هستند که باعث آزار و اذیت و انرژی خوارند از خانه من دفع شوند و هرگونه نحسی و سنگینی از خانه من دفع شود.

خدایا بار الها هرگونه نحسی و سنگینی و سیاهی را از روح و هاله و چاکراهای من دفع کن. هرگونه انرژی خوار را از من دفع کن. تمام بیماری ها را از خون و استخوان و گوشت بدنم دفع کن و من را در حصار دائم توسط فرشتگان مقرب الهی قرار بده.

بحق لاحول ولا قوه الا بالله العلى العظيم.

بعد یک سوره ناس و فلق میخوانیم و گوسفند را سر میبریم.

و همزمان حین قربانی کردن خودتون یا شخص دیگه ۴قل بخونید و به قربونی کردن نگاه نکنید ۲ متر هم فاصله داشته باشید.

(نکته: ممکن است بسته به میزان درگیری فرد، روز عقیقه و یکی دو روز بعد از آن شخص بی قرار و عصبی باشد. این حالت طبیعی و برون ریزی است و رفع خواهد شد.)

اعمال بعد از عقیقه

مبحث عقیقه تقریبا چهل روزه است. یعنی برای پاکسازی کامل و خوردن حصار حدودا ۴۰ روز زمان لازم است.

اتصال خادمین سحر و اجنه وراثتی درجا بعد از عقیقه قطع میشود ولی پاکسازی و حصار کامل نیاز به زمان دارد.

پاکسازی روزهای اول شکل میگیرد و بسیار مهم است که ۱۵الی ۲۰ روز اول اعمالی را رعایت کنید(حتی اگر ۴۰ روز را نمیتوانید، ۲۰ روز اول را حتما رعایت کنید).

بسته به میزان و نوع سنگینی هر شخص ممکن است بیقراریها و بدن دردهایی در روزهای اول مخصوصا روز عقیقه ایجاد شود که عادی و نوعی برون ریزی است. اگر سنگینی آنچنانی نبود هم تنش و دردی ایجاد نمیشود.

 مواردی که باید رعایت کنید تا پاکسازی و حصار با سرعت و سهولت انجام شود:
۱. گوش دادن به رقیه شرعی (شب ها قبل از خواب) و آیات ۶۰قاف و آیات سکینه(صبح یا درطول روز) (به مدت ۴۰روز)
(اگر هنگام گوش دادن به رقیه شرعی خوابتان برد ایرادی ندارد. میتوانید با هدفون یا بدون آن گوش بدهید. فقط حتما با چشم بسته گوش دهید.)
۲. دوش سرکه یا نمک از فردای روزی که عقیقه زده میشود. به مدت ۳روز پشت سرهم(مثلا اگر روز شنبه عقیقه زده شد، روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه سرکه یا نمک خیس در حمام به بدن خود بمالید و بعد از یک دقیقه غسل کنید ). این عمل تا جای ممکن در روشنایی روز باشه نه بعد از غروب. (به سر و نواحی از بدن که سوزش ایجاد میکند لازم نیست بزنید)
۳. خوردن آب قرآن به مدت ۴۰ روز. دوبار در روز؛ یکبار صبح و یک بار شب قبل از خواب. روی یک لیوان آب به علاوه کمی گلاب ۵بار آیه الکرسی(فقط یک آیه تا هوالعلی العظیم) بخوانید و میل کنید. کمی از آن را هم کف دست خود ریخته و به صورت و پشت گردنتان بزنید.
(نکته مهم: آب قرآن مطلقا نباید به فاضلاب برود حتی یک قطره و سعی کنید روی زمین هم نریزد)
۴. شستن لباس ها مخصوصا لباس های زیر با آب و گلاب یا آب و سرکه فقط یک بار. (لباس هایی که زیاد از آنها استفاده میکنیم به مرور سنگین میشوند و این سنگینی را به بدن منتقل و کسالت ایجاد میکنند. کمی گلاب یا سرکه در لباسشویی ریخته و لباس هارا بشویید)
۵. دستور نان و نمک(برای کسانی که خواب های بد و آشفته و پر از کابوس دارند یا حالت بختک برایشان ایجاد میشود): داخل یک کیسه فریزر یا نایلون به اندازه یک قاشق غذاخوری نمک نصف کف دست نان یک عدد قاشق چایخوری فلزی قرار میدهیم و این نایلون را تا میکنیم(گره نمیزنیم) و شب ها زیر سرمان میگذاریم. هر ۳یا۷ روز یکبار آن را دور ریخته عوض میکنیم(فقط قاشق شسته شود) تا چله عقیقه تمام شود. به پاکسازی کانال های خواب کمک میکند.(40روزه)
۶. گفتن ذکر استغفرلله (۱۰۱ بار یا حداقل ۱۰بار در روز). به پاکسازی و تعادل کالبدها کمک میکند.(40روز)
۷. همیشه حرز به همراه داشته باشید مخصوصا موقع خواب.
۸. اگر در هر ناحیه از بدن دردی احساس میکنید(که معمولا در پاها یا دست ها ایجاد میشود)، به مدت ۵ روز شب قبل از خواب به آن قسمت مخلوط روغن زیتون و سیاهدانه بمالید و صبح بشویید.
9. نصب حرز ابی دجانه در سردر اتاق خواب و ورودی واحد از سمت داخل.(میتوانید روی یک برگه A4 پرینت گرفته و به حالت باز یا تا شده بالای چهارچوب درب اتاق از سمت داخل بچسبانید. مانع ورود سحر و اجنه است.)

10. کارهایی که نباید در چله عقیقه انجام شود(مهم):

- به مدت ۴۰روز بعد از عقیقه نباید به کوه و جنگل، جاهای بکر، کنار دریا، بیابان، قبرستان و جاهای تاریک و ترسناک بروید. بعد از چله حصار کامل میشود و مانعی ندارد.

- مطلقا فا ل نگیرید و به دعانویس و فا لگیر از هر نوعی و به هرشکلی مراجعه نکنید حتی تلفنی یا با واسطه و به نیابت. چون درجا حصار خود را خراب میکنید.(گرفتن فا ل قهوه، تاروت،شمع، کف بینی و... ، باز کردن سرکتاب، مراجعه به دعانویس تحت هرعنوانی و گرفتن هرچیزی و انجام هر عملی به گفته آنها و چک شدن توسط آنها با اجازه شما هم در چله عقیقه و هم بعد از آن ممنوع است. چون به حصار و هاله شما آسیب میزند و عقیقه تان خراب میشود. )

- در چله عقیقه هیچ ختم یا چله دیگری برندارید. میتوانید ذکر بگویید و قرآن بخوانید ولی با نیت ختم و چله نباشد.

- از مصرف مشروبات الکلی حتی به میزان کم و خودارضایی خودداری کنید (آسیب شدیدی به هاله و حصار وارد میکنند).

 نکته: مصرف مشروبات الکلی، خودارضایی، غصه و ترس مداوم، تماشای فیلم های ترسناک، استفاده و نوشتن اعداد کیهانی و اشکال و رونیک ها، روشن کردن شمع و عود و بخورات، گرفتن فا ل، سرکتاب، کف بینی و مراجعه به دعانویس، بستر ورود نحسی و موجودات تاریکی را به زندگی شما فراهم میکند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربانی عقیقه را هم خودتان میتوانید انجام دهید و هم اینکه در سایت رسمی حرم ها(حرم امام رضا و حضرت معصومه) و سایت عقیقه (Aghighe .ir) واریز و ثبت کنید تا انجام شود. فقط بعد از واریز و ثبت نام در سایت حرم ها حتما متن عقیقه را خودتان باید بخوانید. ولی درصورت ثبتنام در سایت عقیقه مذکور نیازی به خواندن متن نیست و صفر تا صد را انجام داده و فیلم آن هم برایتان ارسال خواهد شد و معتبر است.

درود برشما ،درمتن اول ک عقیقه زدن یک سنت اسلامی و توصیه پیامبر(ص) است چرا مورد ۱ و ۸ توصیف هاش هم خوانی نداشت یا من بد متوجه شدم ،۱ گفته شده هر عقیق برای یک نفر و ۸ گفته شده بین ده خانواده مستمندان

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

انصرافنامه

به مدت سه روز ،روزی یکبار انصراف نامه خوانده شود.

در هر ساعتی از شبانه روز باشه فرقی نداره.

هربار دوتا تخم مرغ میگیریم تو دستمون و انصراف نامه رو میخونیم.

متن انصرافنامه:

اول ۱۲تا صلوات میفرستیم

بعد میگیم.من( فلانی) انصراف میدهم از هر گونه سحر و جادویی که در طول زندگی گرفته ام. انصراف میدهم از هر گونه عقد ماورایی که خواسته یا نخواسته برایم پیش آمده. انصراف میدهم از هرگونه قرارداد ماورایی که خواسته و ناخواسته و باآگاهی یا بدون آگاهیم بسته شده.انصراف میدهم اگر نا آگاهانه یا با نیت قبلی باعث شدم موجودی در زندگی من ورود کند، چه از موکلین و خادمین سحر، و چه از زوائر، عارضین،ضاربین،فاسدین ،سارقین،متصلین، واردین و صادرین و جمیع ریاح ، همزاد و نفخه و جمیع شر بریه و بحریه و هوایه.همگی برگردند به دنیای خود. انصراف میدهم از هرگونه طلسمی که گرفتم. انصراف میدهم از هرگونه وسیله یا شی که از هرکسی دریافت کردم که مشکل یا اتصال ماورایی دارد.

انصراف میدهم بحق امیر المومنین علی بن ابیطالب مظهر العجائب و بحق بسم الله الرحمن الرحیم. خارج شوید و بروید. انصراف انصراف انصراف و توبه، توبه،توبه.و بحق صلوات.

بعد ۷بار سوره زلزال رو میخونید

مجددا در آخر ۱۲بار صلوات

در آخر کرامت آن را بشکل طعام به مستمندان یا حیوانات گرسنه پرداخت میکنیم. مثلا دو عدد نان یا ساندویچ یا شیرینی و... یا گندم و شیر برای پرندگان و گربه ها و...

قربانی عقیقه را هم خودتان میتوانید انجام دهید و هم اینکه در سایت رسمی حرم ها(حرم امام رضا و حضرت معص ...

اها پس میشه خود شخص هم عقیقه انجام داد

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

درود برشما ،درمتن اول ک عقیقه زدن یک سنت اسلامی و توصیه پیامبر(ص) است چرا مورد ۱ و ۸ توصیف هاش هم خو ...

سلام قسمت اول منظورش اینه که برخلاف قربونی معمولی که مثلا یه گوسفند سر میبرن برای دفع شر از یک خانواده، عقیقه اینطور نیست و هر گوسفند مختص یک نفر میتونه باشه نه بیشتر. چون به واسطه این قربانی شخص به لطف خدا براش حصار و پاکسازی انجام میشه.

قسمت ۸ هم میگه گوسفندی که قربونی شده رو باید حداقل بین ۱۰تا خونه مستمند پخش کنیم اینجوری نباشه که زنگ سه تا خونه رو بزنیم همه رو به این سه تا خونه بدیم تموم شه.

اها پس میشه خود شخص هم عقیقه انجام داد

بله خانواده خودتون هم میتونن براتون انجام بدن همونجوری که از قدیم تو حیاط خونه ها قربونی میکنن. فقط کسی که عقیقه براش زده میشه نباید اصلا با گوشت و خون و... این گوسفند تماس داشته باشه یا ازش بخوره یا موقع سر بریدن بهش نگاه کنه چون اینجوری عقیقهش خراب میشه

سلام قسمت اول منظورش اینه که برخلاف قربونی معمولی که مثلا یه گوسفند سر میبرن برای دفع شر از یک خانوا ...

حالا متوجه شدم نیت منظورتون تک نیت برای یک قربانی عقیقه فقط نیت برای همون شخص باشه

بله خانواده خودتون هم میتونن براتون انجام بدن همونجوری که از قدیم تو حیاط خونه ها قربونی میکنن. فقط ...

مرسی از شما و از توضیحات خوب تون