2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 102 پست
دوست خودم با یه پسری بود الان چهار ساله به خودش نیومده همون میگه تلاشتو بکن حسرت نشه برات من الان پش ...

پس تصمیمیت جدیه

من تسلیمم تمام تلاشمو کردم🤭🫡

امیدوارم فقط یه روز به حرفام برسی و کسی بهت آسیبی نزه خواهری🩷

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برای این چیزا هم وقت هست . یه رابطه ای که هیچ هدفی تو زندگیت نداره و وقتت رو میگره و نتیچه ای ...

مرسی عزیزم برای حرفات

اره واقعا خودمم میدونم که در اینده کلی پسر هستن من بخوام باهاشون برم تو رابطه

ولی دوس داشتم تو این سن اینم تجربه کنم همین

مرسی عزیزم برای حرفات اره واقعا خودمم میدونم که در اینده کلی پسر هستن من بخوام باهاشون برم تو رابطه ...

ببین این سنت سنه طلایی هست و ایندتو رقم میزنه چون این چیزا باب شده معنیش این نیست که همه باید داشته باشن منم یه سال پشت بودم نگران نباش

خیلییییی راه هست تا دکتر شدن واقعااا هفت خان رستمه . یه سال هم پشت بودم

درسته سخته ولی خیلی شیرینه به نظرم اینکه به هدفتون برسید برای منم دعا کنید دانشگاه قبول شم🥹💝

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

مرسی قربونت برم شاید اصلا زنگم نزدم بابا

باشه قشنگم از هم صحبتی باهات خیلی خوشحال شدم

مراقب خودت و مهربونیات باش💗🎀😘

درسته سخته ولی خیلی شیرینه به نظرم اینکه به هدفتون برسید برای منم دعا کنید دانشگاه قبول شم🥹💝

دعا میکنم حتما اره خب . اون موقع همه میگفتن داری بهترین زمان نوجوانیتو از دست میدی بعدا حسرت میخوری بیا مثل همه سن و سالات باش . الان خودشون دارن حسرت میخورن چون بهترین زمان درس خوندنو از دست دادن و تکلیفشون با خودشون مشخص نیست و توی این چرخه باطل گیرفت دادن

منم بعد ۸ ماه کات کرد رفت گفت دلم پیش اکسمه بهش برگشتم و پیشنهاد ازدواج دادم حسم بهت کم بود و ارزش ن ...

همونجا میگفتی تو هم برام اهمیتی نداشتی فاقد اهمیتی خودتو و همجنسات مردا چه اشغال شدن