2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 102 پست
ن اخه اصلا بحث محبتش نیست همچین محبتیم نکرده بهم تا بگم بخاطر همونه قبلش پسرایی بودن همه جوره خواستن ...

خب چی داره که بهش حس داری؟

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

یه سوال واسه ازدواج هم دوستش داری یا کلا به چشم سرگرمی میبینیش؟

ن والا اصلا تو اینده م نمببنمش و امیدیم به رابطه مون ندارم کلا

چون ۱۸ سالمه قصد ازدواج و اینا ندارم الان تا پنج شش سال دیگه

ولی میخواستم این حسو تجربه کنم با یکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا اصلا تو اینده م نمببنمش و امیدیم به رابطه مون ندارم کلاچون ۱۸ سالمه قصد ازدواج و اینا ندارم ...

درکت میکنم

ولی بخوای نخوای این رابطه آسیب هاش به تو برمیگرده

به درست آسیب میزنه فکرت مشغول میشه

من بخوام خواهرانه راهنماییت کنم

نمیدونم دانشگاه میری یا نه اما به فکر درست باش باشگاه برو با دوستات خوشبگذرون کیف دنیا رو کن

این حسی هم که میخوای تجربه کنی بخاطر سنمونه یه مدت مشغول شی از یادت میره

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

ن والا اصلا تو اینده م نمببنمش و امیدیم به رابطه مون ندارم کلاچون ۱۸ سالمه قصد ازدواج و اینا ندارم ...

خب پس اگه قصدت جدی نیست و برای ازدواج نیست چرا می خوای بری تو رابطه ؟ به نظر من فقط وقت هدر دادنه و حواستو از زندگیت پرت کردنه . رابطت هیچ هدفی که نداره هیچ اجازه نمیده به اهداف مهم ترت برسی

نمیدونم جدی دوبار رفتیم بیرون انقد کنارش حس خوبی دارم از چشام معلومه میام خونه همه میگن چی شده انقد ...

وابستگی و بخاطر اولین پسر توی زندگیت بودنه عزیزم

ذوق داری خانم خانما😁

درکت میکنم ولی بخوای نخوای این رابطه آسیب هاش به تو برمیگرده به درست آسیب میزنه فکرت مشغول میشهمن بخ ...

اره دقیقا به درسمم اسیب زده

من الان امتحاناام شروع شده دیشب تا ۴صب داشتم گریه میکردم

از این حرصم میاد یه حرفیم نزد همینجوری یهو سین زد فقط

هی میگم شاید یه چیزی شده و من خبر ندارم

اره دقیقا به درسمم اسیب زده من الان امتحاناام شروع شده دیشب تا ۴صب داشتم گریه میکردم از این حرصم میا ...

رشتت چیه عزیزم؟

با نهاییا چه میکنی😒

منم همسن توعم انسانی ام😂💔

خب پس اگه قصدت جدی نیست و برای ازدواج نیست چرا می خوای بری تو رابطه ؟ به نظر من فقط وقت هدر دادنه و ...

میخوام حس دوست داشتن یکی رو تجربه کنم

مثل هم سن و سالام

رشتت چیه عزیزم؟با نهاییا چه میکنی😒منم همسن توعم انسانی ام😂💔

وای پس برا همینه قشنگ درک میکنی چی میگم

بقیه زیاد نفهمیدن حسمو

تجربیییی😂

تا الان که یکیش رو تجدیدم مطمئنم

میخوام حس دوست داشتن یکی رو تجربه کنم مثل هم سن و سالام

حتی به قیمت آسیب دیدن زندگیت؟

بخدا قصدم نیست نصیحت کنم و اینا فقط دوست ندارم همسنام آسیب بزنن

تو اطرافیان زیاد دیدم که زندگی هایی خراب شده شاید به نظر مشکلی نیاد خیلی خیلی تهش بده...

وای پس برا همینه قشنگ درک میکنی چی میگم بقیه زیاد نفهمیدن حسموتجربیییی😂تا الان که یکیش رو تجدیدم مط ...

بله بله😂🤭

فدا سرت بابا بقیه رو بخون ایشالا نمره های خوبی بگیری

چه رشته ای دوست داری دانشگاه بخونی؟

میخوام حس دوست داشتن یکی رو تجربه کنم مثل هم سن و سالام

عزیزم برای این چیزا هم وقت هست . یه رابطه ای که هیچ هدفی تو زندگیت نداره و وقتت رو میگره و نتیچه ای نداره برای چیه ادمه ؟ یه سری هم سن و سالات هم درس میخونن میرن دانشگاه اونا هم ببین . من ازت فقط دو سه سال بزرگئ ترم همه میگفتن فلانی اصن تو این فازا نیست و امله و عقب موندس و پاستوریزس با اینکه به خودمم میرسیدم اصلا تو این فازا نبودم و دنبال درس و باشگاه و ورزش بودم الان با اجازت دانشجو پزشکی دانشگاه دولتی هستم و بهترین پیشنهاد ها رو میگرم ولی اصلا اهمیت نمیدم چئن میگم من فعلا قصد ازدواج ندارم چرا برم دنبال این چیزا ؟ فقط وقتمو هدر میده و میرم تو حاشیه .

حتی به قیمت آسیب دیدن زندگیت؟بخدا قصدم نیست نصیحت کنم و اینا فقط دوست ندارم همسنام آسیب بزنن تو اطرا ...

دوست خودم با یه پسری بود الان چهار ساله به خودش نیومده همون میگه تلاشتو بکن حسرت نشه برات من الان پشیمون نیستم

عزیزم برای این چیزا هم وقت هست . یه رابطه ای که هیچ هدفی تو زندگیت نداره و وقتت رو میگره و نتیچه ای ...

به سلامتی موفق باشید خانم دکتر😍🩷