2777
2789
عنوان

تقلب

1546 بازدید | 89 پست

بچه ها هر کی تقلب بلده بگه هارلی و دوستان دیگه که ارزو میکنن فردا دانشگاه اتیش بگیره راحت باشن😐

کامنت پلیز😆

بنظر من اول یه اسمارت واچ بگیرید عکسای تو گاریو باز کنید وجواب سوالارو بنویسید...اگه نشده یه چنگه کاغذ بذارید کف کفشتون البته کفشتون تابستونی باشه😂

من باید تو کنکورم موفق شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کف دست ساق دست اگه چادر سرت باشه ک عالیه من ک خود کتابم بردم سر جلسه امتحان اب از آب تکون نخورد😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

من نمیتونم تقلب کنم مگه در شرایطی که مراقب پایه باشه که خیلی کم پیش میاد.🤓

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من بلد نیستم    

یادت میدم😗😗

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من قسمتای سخت رو که مطمئن بودم سوال میاد تو کاغذ مینوشتم تو جیب مانتو بعد برگه ها رو که میدادند تا اول کار بود و حواس مراقب ها نبود تو برگه میگشتم جواب سوال رو سریع مینوشتم و بعدم به بهانه دستشویی تمام تقلب ها میریختم سطل اشغال بعدم،با فراغ بال بقیه سوال ها رو جواب میدادم😊

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙