2777
2789
عنوان

تقلب

1546 بازدید | 89 پست

بچه ها هر کی تقلب بلده بگه هارلی و دوستان دیگه که ارزو میکنن فردا دانشگاه اتیش بگیره راحت باشن😐

کامنت پلیز😆

بنظر من اول یه اسمارت واچ بگیرید عکسای تو گاریو باز کنید وجواب سوالارو بنویسید...اگه نشده یه چنگه کاغذ بذارید کف کفشتون البته کفشتون تابستونی باشه😂

من باید تو کنکورم موفق شم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کف دست ساق دست اگه چادر سرت باشه ک عالیه من ک خود کتابم بردم سر جلسه امتحان اب از آب تکون نخورد😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

من نمیتونم تقلب کنم مگه در شرایطی که مراقب پایه باشه که خیلی کم پیش میاد.🤓

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
من بلد نیستم    

یادت میدم😗😗

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من قسمتای سخت رو که مطمئن بودم سوال میاد تو کاغذ مینوشتم تو جیب مانتو بعد برگه ها رو که میدادند تا اول کار بود و حواس مراقب ها نبود تو برگه میگشتم جواب سوال رو سریع مینوشتم و بعدم به بهانه دستشویی تمام تقلب ها میریختم سطل اشغال بعدم،با فراغ بال بقیه سوال ها رو جواب میدادم😊

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙