2777
2789
عنوان

Momi am😞

1509 بازدید | 20 پست

خدا لعنت كنه كسي كه باعث. دوري بين منو شوهرم ميشه خدايا به خودت توكل كردم خودت كمك كن من عروسي كنم دلم نمياد به بابام بگم فردا نريم خريد وسايل جهازم😔

تورو خدا برام دعا كنيد 

بهم بگين دعايي چيزي هست واسه برگشتش بخونم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

چیشده گلم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شا الله که مشکلی پیش نیاد و بهترین و درستترین و عاقلانه ترین تصمیمو بگیرید عزیزم😍😍🌹🌹

تصميم گرفتم يكم ازش دور باشم 

ایشالا چیزی نیس نگران نباش دم عروسی همه از فشار و استرس دعوا و تنش دارن

يعني برميگرده!؟

ديروز سر باباي همسرم بحثمون شد اونم كفت نميخوامت ديمه

دعوا نزدیک عروسی خیلی بده😣😣سعی کن سریع حلش کنی بره

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
هر جور صلاح میدونید عزیزم😍😍 ولی حتما هر دو برید مشاور گلم 🌹🌹

اشتي كنيم حتما ميبرمش

دعوا نزدیک عروسی خیلی بده😣😣سعی کن سریع حلش کنی بره

اخه وقتي بلاكم كرده😔😔😔

يعني برميگرده!؟

صددرصد عزیزم اصلا نگران نباش تو خونه هم چیزی نگو با ذوق برو جهاز بخر مبارکت باشه ایشالا 

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز