momiii مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 عنوان Momi am😞 | مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 20 پست خدا لعنت كنه كسي كه باعث. دوري بين منو شوهرم ميشه خدايا به خودت توكل كردم خودت كمك كن من عروسي كنم دلم نمياد به بابام بگم فردا نريم خريد وسايل جهازم😔تورو خدا برام دعا كنيد بهم بگين دعايي چيزي هست واسه برگشتش بخونم کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️ 1397/03/19 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 صددرصد عزیزم اصلا نگران نباش تو خونه هم چیزی نگو با ذوق برو جهاز بخر مبارکت باشه ایشالا اره هيچي نگفتم فردا قراره برم وسيله بخرم ولي اون نيست نظر بده 😞 کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 خیلی دختر گلی هستی عزیزم😍😍 برای آرامشت آیه الکرسی بخون❤❤ فداي تو بشم عشقم❤️❤️❤️خوبي از خودته🌹🌹🌹خدا كنه برگرده😔😣عكساي قديمي واسش فرستادم شايد دلش بلرزه کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sogoli_aghamonam عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1015 اره هيچي نگفتم فردا قراره برم وسيله بخرم ولي اون نيست نظر بده 😞 بهتر که نیست یهو میبینه ذوق میکنه من اصلا همسرم نمیبردم جهاز و چینی دید داشت بال درمیاورد دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
شادی__موفرفری عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 2270 فداي تو بشم عشقم❤️❤️❤️خوبي از خودته🌹🌹🌹خدا كنه برگرده😔😣عكساي قديمي واسش فرستادم شايد دلش بلرزه خدا بزرگه غصه نخور نازنین🌹🌹❤❤ یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 خدا بزرگه غصه نخور نازنین🌹🌹❤❤ دلم واسش لك زده من برعكس وقتي قهريم فقط خوبياش يادم ميوفته😔❤️ کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 بهتر که نیست یهو میبینه ذوق میکنه من اصلا همسرم نمیبردم جهاز و چینی دید داشت بال درمیاورد انشالله عروسي كنيم کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️