2777
2789
عنوان

توي برزخ دنيا گير كردم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان ivf هم که هنوز نکردی پس زوده برا نا امید شدن. با داروها الکی بانک تخمکتو نیار پایین برو زودتر ivf که ایشالا کلی جنین داشته باشی و شانست بره بالا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خواهر منم هفت سال دوا و درمون كرد، همسرش عمل كرد، اما بچه دار نشد، حتي رفت مركز ناباروريه رويان اي وي اف كرد نشد... تا اينكه ديگه بيخيال شد و تصميم گرفت از بهزيستي بچه بياره... در كمال نااميدي و بيخيالي بصورت طبيعي باردار شد، و چون فكرشم نميكرد، تا دوماهگي نميدونستبارداره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
عزیزم شوهرم خیلی بچه دوست داره وقتی بچه های مردم رو باحسرت نازمیکنه چرابچه خودشو نازنکنه.باورت میشه ...

اگه برعکس بود و مشکل از شوهرت بود و اون میگفت طلاقت میدم راضی میشدی؟!اگر دوست داره بجاش تصمیم نگیر عزیزم

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
ایشالا تو این ماه عزیز یه معجزه رخ بده برات دوست عزیز

فدات شم عزیزم فقط دنبال معجزه ام .شبا بیدارمیمونم صورت شوهرمونگاه میکنم میگم دلم برات تنگ میشه البته اون خوابه بلندمیشم میام تواتاق دیگه فقط گریه میکنم

درسته خوشبختي با بچه نيس ولي خب جاي ما نيستي نميدوني درد ما يعني چي 

منم خودم این مشکلو دارم ولی هیچ وقت خودمو نمیبازم. الانم تحت درمانم. اگه توصیه ای کردم واسه این بود که درکتون میکردم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه برعکس بود و مشکل از شوهرت بود و اون میگفت طلاقت میدم راضی میشدی؟!اگر دوست داره بجاش تصمیم نگیر ع ...

نمیدونم بخدا.الان همش میگه تابستون بریم فلانجا فلان ولی نمیزارم حرفش تموم شه میگم ماه بعدنشد منی دیگه وجود نداره.اونم داغون کردم

هنوزبه کسی نگفتم.به خودش گفتم .مادرشوهرم تواین زمینه دخالت نمیکنه میگه هرچی خدا خواست.میدونم نظرشون ...

نه تورو خدا این کارو نکن  

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
هنوزبه کسی نگفتم.به خودش گفتم .مادرشوهرم تواین زمینه دخالت نمیکنه میگه هرچی خدا خواست.میدونم نظرشون ...

کجا می خواید برید برای زندگی؟ پول؟ مکان؟

اگه خونوادتون کنار نیان که نمی شه رفت پیش اونا... اگه مهریه تون بالا نباشه که تود طلاق رو هم نمی تونید بگیرید

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چند وقت پيش هم دارو طب سنتي خوردم فوليكول هم داشتم ولي نشد

وقتي خيلي ذهن درگير اين قضيه ميشه با خودش استرس مياره و استرس براي باردار شدن خيلي بدِ

يه مدت بيخيال بشيد، رو ذهنتون كار كنيد ، ان شاءالله كه خدا به بهترين وجه انتظار شما و بقيه ي دوستاني كه منتظرن رو به سر مياره و دامنتون سبز ميشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
کجا می خواید برید برای زندگی؟ پول؟ مکان؟ اگه خونوادتون کنار نیان که نمی شه رفت پیش اونا... اگه مهری ...

خونه دارم.فقط به شوهرم گفتم یه ۲۰تومن بده هیچی نمیخوام.اون میگه همه سکتو میدم ولی این حرفارو نزن.بخدادارم بااشک مینویسم