2777
2789
عنوان

توي برزخ دنيا گير كردم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 129 پست

تاپیک قبلی منوبرو بخون.عزیزم توتنها نیستی.من کهوچندبارای وی اف ناموفق داشتم این ماه انتقال دارم نشد میخوام تفاهمی جداشم شوهرم چه گناهی کرده اینقدزجربکشه پیرشد.دیشب بهش گفتم موضوع طلاق رو دیونه شده فقط داره بهم محبت میکنه ولی من تصمیمو گرفتم فقط ازاینکه دیگران شاخ درمیارن یکم سختمه.اخه عاشق همیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوري اخه مگه ميشه  خودتم بخواي فراموش كني اطرافيان نميزارن

اون که آره منم خودم مشکل اصلیم اطرافیان فضوله تو یه مجلس ازت نپرسن حامله نیسی میمیرن کلا. شاد باش سر خودتو گرم کن یه چند بارم کسی حرفی زد محکم جوابشو بده تا بقیه هم حساب کار دستشون بیاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خیلی ها الان تو تاین برزخ هستن یکشون خودم. ولی سعی کن چیزی رو زوری از خدا نخوای. 

همون دردم همينه ميگم خدايا نميخوام چيزي رو ازت به زور بخوام ولي خيلي امتحان سختيه ديگه نمي تونم دوام بيارم

تاپیک قبلی منوبرو بخون.عزیزم توتنها نیستی.من کهوچندبارای وی اف ناموفق داشتم این ماه انتقال دارم نشد ...

این چه کاریه میکنی آخه. مگه خوشبختی به بچست فقط. فکر کن 5 تا بچه داری هر کدومش یه کشوری هستن برا خودشون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
تاپیک قبلی منوبرو بخون.عزیزم توتنها نیستی.من کهوچندبارای وی اف ناموفق داشتم این ماه انتقال دارم نشد ...

نظر خونوادتون چیه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
همون دردم همينه ميگم خدايا نميخوام چيزي رو ازت به زور بخوام ولي خيلي امتحان سختيه ديگه نمي تونم دوام ...

منم یه وقتایی خسته میشم ولی بعد به این فکر می کنم حتما الان وقتش نیست شایدم تو سرنوشتم بچه نیست. حتما که همه نباید بچه داشته باشن. بعد توکل می کنم به خودش. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

منم به شوهرم گفتم ميرم اي وي اف ميكنم اگه نشد طلاق بگيريم تو چه گناهي كردي مشكلي كه نداري 

اونم مسخره ام كرد گفت از اين حرفاي مسخره نزن همه بهت ميخندن 

اخه ماهم خيلي بهم وابسته ايم 

ولي من ديگه توان ندارم 

وقتي طلاق بگيرم ديگه نه خودم انتظار بچه رو دارم نه ديگران از من 

ولي شوهرمم خيلي دوسش دارم

این چه کاریه میکنی آخه. مگه خوشبختی به بچست فقط. فکر کن 5 تا بچه داری هر کدومش یه کشوری هستن برا خود ...

عزیزم شوهرم خیلی بچه دوست داره وقتی بچه های مردم رو باحسرت نازمیکنه چرابچه خودشو نازنکنه.باورت میشه فقط چشم اشکه.صورتشو میبینم داغون میشم دوریش داغونم میکنه.میگم خدایا چرااینجوری کردی اینقدعاشقشم نمیخوام درحسرت بزارمش

عزیزم شوهرم خیلی بچه دوست داره وقتی بچه های مردم رو باحسرت نازمیکنه چرابچه خودشو نازنکنه.باورت میشه ...

ایشالا تو این ماه عزیز یه معجزه رخ بده برات دوست عزیز