نوای_آروم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 518 عنوان بیاین لطفا 51 بازدید | 13 پست یکی هست که دوست دارم رفیق صمیمی بشیم چند بار سر صحبت رو باهاش باز کردم و پیش قدم شدم واسه رفاقت ولی خب رفتار اون فقط در حد سلام و خداحافظی با لبخنده چیکار کنم به نظرتون تا رفیق بشیم؟💗🤝ممنون میشم راهنمایی کنین🌸🌷 امروز | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m0aryam عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 109 باشگاه باهاش درمورد تمرینا و تغذیه اینا فعلا در حد اولیه صحبت کن کم کم از راجب علایق و خودش بپرس اونم اگه ازتو خوشش بیاد زود گرم میگیره
نوای_آروم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 518 باهاش درمورد تمرینا و تغذیه اینا فعلا در حد اولیه صحبت کن کم کم از راجب علایق و خودش بپرس اونم اگه ا ... حرف زدم باهاش ولی خب اون کمتر سر صحبت رو باز کرده فرد ساکتیه و مغرور هم هست یکم
m0aryam عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 109 حرف زدم باهاش ولی خب اون کمتر سر صحبت رو باز کرده فرد ساکتیه و مغرور هم هست یکم اره یکم زمانبره مخصوصا برای مغرور ها حرف زدن سختره میگیرن خودشونواگه اونجا دوستی داره که بیشتر باهاشه میتونی با دوستشم صحبت اینا کنی کم کم با اونم جور بشی
نوای_آروم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 518 اره یکم زمانبره مخصوصا برای مغرور ها حرف زدن سختره میگیرن خودشونواگه اونجا دوستی داره که بیشتر باها ... اونجا با کسی حرف نمیزنه و بقیه معمولا باهاش حرف میزننولی خب تنها کسی که باهاش سلام علیک داره منم دختر خوبی به نظر میاد دوست دارم رفیق بشیم فقط نمیدونم چجوری صمیمی بشیم🥲🥲🥲
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 14877 ادم درونگرایی هستش مایل به دوستی نیست عزیزم آرامش واقعے یعنے.. وجود خدا توے زندگیت🍃🕊
نوای_آروم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 518 ادم درونگرایی هستش مایل به دوستی نیست عزیزم واقعاا🥲🥲آخه بین همه اونایی که باهاش حرف میزنن فقط با من سلام علیک داره با بقیه نه
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 14877 واقعاا🥲🥲آخه بین همه اونایی که باهاش حرف میزنن فقط با من سلام علیک داره با بقیه نه وقتی خودشم بیشتر حرف نمیرنه اگه میخواست شمارتو میگرفت یا ایدی اینستا پس ولشکن آرامش واقعے یعنے.. وجود خدا توے زندگیت🍃🕊
نوای_آروم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 518 اره یکم زمانبره مخصوصا برای مغرور ها حرف زدن سختره میگیرن خودشونواگه اونجا دوستی داره که بیشتر باها ... ممنون بابت راهنمایی🌷