2777
2789
عنوان

میفرماید که

75 بازدید | 29 پست

فاش میگویم و از گفته ی خود دلشادم

بنده ی عشقم و از هردو جهان آزادم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

so ,where is love?

در نگاه درمانده بیمار ، در نگرانی پدر برای بیماری بچش ، همه جا عشق نمایانه منتها فشاری که رومونه مانع از دیدنش میشه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

شعر فقط اونکه میگهلب فروشی میکنم در حول و حوش گردنتمانع کسب است جانا دکمه پیراهنت😊😂

اینجور شعرارو دوست ندارم پوچه

عه کاربر مرد بود😶🌫️😶🌫️

دیگه بایه لب و گردن از خودمون دربریم که باید پاشیم بریم اونور دنیا تنها زندگی کنیم

اینجور شعرارو دوست ندارم پوچه

عه جدا؟!

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

آره خب ، مشکلی داره ؟

ن

پسرا پرنسس شدن 😂

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

نپسرا پرنسس شدن 😂

حالا اگه میگفتم خیلی خوشم میاد ازین شعرا میگفتی تو چقد هولی

حرف مردم واقعا

اهانمن همه جور شعری میپسندمتنها شعرهایی که نمیپسندم شعر نو هست

شعرای نو هم خیلی با احساسن باید یکم بخونی بعد عاشقشون میشی

حالا اگه میگفتم خیلی خوشم میاد ازین شعرا میگفتی تو چقد هولی حرف مردم واقعا

پسر فقط باید فحش دوس داشته باشه شعر ندونه چیه اصن😂😂