2777
2789
عنوان

میفرماید که

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر فقط باید فحش دوس داشته باشه شعر ندونه چیه اصن😂😂

ینی شما ترجیح میدی پارتنرتون شمارو با الفاظ رکیک صدا بزنه بجای عاشقانه ؟

یا مثلا بگه دبه دوغ من کیه ؟ (حالا من خیلی مودبانش کردم)

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

نمیدونم درکشون کنمشعر قشنگیش به قافیه و ردیف و وزنشهمثلا یکی مثال بزن

شعرای ماث رو بخون

والا نو هم آهنگینه دیگه

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

ینی شما ترجیح میدی پارتنرتون شمارو با الفاظ رکیک صدا بزنه بجای عاشقانه ؟ یا مثلا بگه دبه دوغ من کیه ...

نه میگم خودش ها ، ن واسع من

من ب اون بگم

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

نه میگم خودش ها ، ن واسع من من ب اون بگم

عه پسری فک کردم دختری

چی بگم والا

عه پسری فک کردم دختری چی بگم والا

دخترم :/

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

از شعر های حامد عسگری خیلی خوشم میاد (از بیشتریاش)یکی مولانا اوکی حالا میریم ببینم چیه

حامد واقعا خوبه انصافا

شعر از غیرتمند بود نوشتند حسودیم رو خوندی واقعا قشنگه

محشرررر