2777
2789
عنوان

یادگارت

28 بازدید | 10 پست

محمد... امروز میخام خاطره اولین سلام را اینجا جاودانه کنم 🪽🖤🫠

هنوزم اون روزِ درمانگاهِ شهرمون از ذهنم پاک نشده.

همون روزی که از راهرو وارد شدی و زمان برای چند ثانیه ایستاد.

بین اون همه آدم، فقط تو بودی و فقط چشمهای مشکیِ تو.

انگار تمام وجودت پشت همون نگاه پنهان شده بود.

زل زده بودیم به هم...

بیهیچ حرفی.

فقط نگاه.

فقط سکوت.

و من برای اولین بار فهمیدم بعضی آدمها قبل از اینکه حرف بزنند، با چشمهایشان دل آدم را میلرزانند.

وقتی آمدی جلو و من برای اولین بار سلامت کردم،

همان لحظه بود که عاشق بودنِ خودم و تو را درک کردم.

نمیدانم چه بود،

اما چیزی بین نگاههای ما رد و بدل شد؛

یک انرژیِ عجیب،

یک حسِ ناشناخته،

انگار دنیا برای چند ثانیه فقط مال ما بود.

من عشق را با تو باور کردم.

با همان نگاه کوتاه،

با همان سلام ساده، من سالها قبل اون سلام عاشقت بودم موقعیت پیش نیومده بود صدای قشنگت رو بشنوم

اون انرژی بهم ثابت کرد عشقی ک سالها قایمش کردم یه طرفه نبوده و دو طرفه بوده

اون اولین سلام عمرم ب تو بود 💔و خاص ترین سلام

قربونِ نگاهت برم محمد...

قربونِ اون چشمهایی که یه روز همهی آرامش دنیا رو بهم میداد.

چرا دیگه اون چشمها رو ندارم؟

چرا دیگه اون نگاهِ میخکوبکننده سهم من نیست؟

چرا کسی که با یک نگاهش قلبم رو لرزوند، حالا اینقدر ازم دور شده؟

گاهی فکر میکنم اگر دوباره از همون راهرو وارد بشی،

باز هم فقط چشمهای مشکیت رو میبینم

و باز هم دلم همونجا جا میمونه...

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممدالان شوهرته یااکست؟

وقتی با قلب مشکی

یعنی همسرم نشد ...

من دختر امروزی ام ولی سر عشق اعتقادی ب این اصطلاحات اکس و نکس و کراش نداشتم و ندارم

عشق اول من محمد بود

و قرار بود همسرم بشن ...

که ب وصال ختم نشد

هنورم عزیز ترین برای من

با اینکه این مسیر جدا شده

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

کجان الان؟

تو دو قدمی رسیدن

سر یه سری اختلافات از هم جدا شدیم

و این عشق دو طرفه

حالا جداگونه ادامه دار...

چی شد آخرش

از هم جدا شدیم

تو اوج خواستن

تو دو قدمی رسیدن سر یه سری اختلافات از هم جدا شدیم و این عشق دو طرفه حالا جداگونه ادامه دار...

اگه دو طرفه بود نمیذاشت بره ...الانم خودتو اذیت نکن اون تونسته بره و فراموشت کنه قطعا تو هم باید بتونی

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
وقتی با قلب مشکییعنی همسرم نشد ...من دختر امروزی ام ولی سر عشق اعتقادی ب این اصطلاحات اکس و نکس و کر ...

زمان درستش میکنه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اگه دو طرفه بود نمیذاشت بره ...الانم خودتو اذیت نکن اون تونسته بره و فراموشت کنه قطعا تو هم باید بتو ...

اره

منم روزی این اشیونه عشقو ترک میکنم

ولی زخم اش تا ابد تو دلم می مونه

زمان درستش میکنه

ممنونم

توکل به خدا 🩶