2777
2789
عنوان

یادگارت

74 بازدید | 8 پست

محمد

دیشب اش رشته پخته بودم 🫠 یه پا کدبانو شدم

همیشه ارزوم بود اونقددد قشنگ اشپزی کنم

ک تووو حسابی کیف کنی برای انتخابت 🥺😞

دیشب تو اومده بودی چند قدمی من 💔 مهمون خونه بغلی بودی ولی هزاران مایل فاصله افتاد بین دلامون بعد جدایی

چقددد دلم میخواست.

دنیا برای منو تو اینطوری بد نمیخاست

زنگت میزدممم

محمدمممم بدو و بیا

یه کاسه اش باهم بخوریم 🫠:)

ساعت رفتنتون ۰۰:۰۰

دقیقا ۱۲

وقتی ماشینت روشن شد

دلم کنده شد

ک چجور ممکن تو همیشه میای اینجا

و دلت برای من تنگ نمیشه

من چرااا پس اینقدد دلم هوای تو میگیره😭

دلم میخواددد تموم شه این درد

کلا بمیرم و از نو شروع کنم

دنیایی که تو تو فکر منی

ولی تو زندگیم نه رو نمیخام

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

محمد این جا عضوه؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
محمد این جا عضوه؟

کپشن عضویتم رو بخونید متوجه میشید عضو یا نه

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاد آهنگ مهدی احمدوند افتادم ای یادگار کودکیم ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم💔

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یاد آهنگ مهدی احمدوند افتادم ای یادگار کودکیم ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم💔

تو سرمم پلی شد این اهنگ🥺💔

کپشن عضویتم رو بخونید متوجه میشید عضو یا نه

امیدوارم اگه واقعا عاشق هم هستید به هم برسید

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
امیدوارم اگه واقعا عاشق هم هستید به هم برسید

عاشقشش بودم و هستم و خواهم بود

اومد تو دنیام....

گفت عاشقم بوده و هست

اینکه عاشقم خواهد موند رو نمی دونم

ما جدا شدیم از هم

این تاپیکا برای روزایی هست که بعدا شاید ادرسش رو بهش دادم .

عاشقشش بودم و هستم و خواهم بود اومد تو دنیام.... گفت عاشقم بوده و هست اینکه عاشقم خواهد موند رو نمی ...

icon قشنگ بود نوشته تون. و اگر سئوال اول من رو بد متوجه شدید یا باعث ناراحتیتون شدم شرمنده ام امضاتون رو ندیده بودم

قشنگ بود نوشته تون. و اگر سئوال اول من رو بد متوجه شدید یا باعث ناراحتیتون شدم شرمنده ام امضاتون رو ...

قربون دلت برم

چه اشکال داره ندونسته بوده

ممنونم نظر لطف شماست ❤️