2777
2789
عنوان

یادگارت

74 بازدید | 8 پست

محمد

دیشب اش رشته پخته بودم 🫠 یه پا کدبانو شدم

همیشه ارزوم بود اونقددد قشنگ اشپزی کنم

ک تووو حسابی کیف کنی برای انتخابت 🥺😞

دیشب تو اومده بودی چند قدمی من 💔 مهمون خونه بغلی بودی ولی هزاران مایل فاصله افتاد بین دلامون بعد جدایی

چقددد دلم میخواست.

دنیا برای منو تو اینطوری بد نمیخاست

زنگت میزدممم

محمدمممم بدو و بیا

یه کاسه اش باهم بخوریم 🫠:)

ساعت رفتنتون ۰۰:۰۰

دقیقا ۱۲

وقتی ماشینت روشن شد

دلم کنده شد

ک چجور ممکن تو همیشه میای اینجا

و دلت برای من تنگ نمیشه

من چرااا پس اینقدد دلم هوای تو میگیره😭

دلم میخواددد تموم شه این درد

کلا بمیرم و از نو شروع کنم

دنیایی که تو تو فکر منی

ولی تو زندگیم نه رو نمیخام

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

محمد این جا عضوه؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
محمد این جا عضوه؟

کپشن عضویتم رو بخونید متوجه میشید عضو یا نه

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یاد آهنگ مهدی احمدوند افتادم ای یادگار کودکیم ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم💔

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

یاد آهنگ مهدی احمدوند افتادم ای یادگار کودکیم ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم💔

تو سرمم پلی شد این اهنگ🥺💔

کپشن عضویتم رو بخونید متوجه میشید عضو یا نه

امیدوارم اگه واقعا عاشق هم هستید به هم برسید

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
امیدوارم اگه واقعا عاشق هم هستید به هم برسید

عاشقشش بودم و هستم و خواهم بود

اومد تو دنیام....

گفت عاشقم بوده و هست

اینکه عاشقم خواهد موند رو نمی دونم

ما جدا شدیم از هم

این تاپیکا برای روزایی هست که بعدا شاید ادرسش رو بهش دادم .

عاشقشش بودم و هستم و خواهم بود اومد تو دنیام.... گفت عاشقم بوده و هست اینکه عاشقم خواهد موند رو نمی ...

icon قشنگ بود نوشته تون. و اگر سئوال اول من رو بد متوجه شدید یا باعث ناراحتیتون شدم شرمنده ام امضاتون رو ندیده بودم

قشنگ بود نوشته تون. و اگر سئوال اول من رو بد متوجه شدید یا باعث ناراحتیتون شدم شرمنده ام امضاتون رو ...

قربون دلت برم

چه اشکال داره ندونسته بوده

ممنونم نظر لطف شماست ❤️