2777
2789
عنوان

مصرف متادون

50 بازدید | 7 پست

شاید تاپیک های قبلیمو دید باشین که کلا با شوهرم مشکل داشتم

ما ماشینمونو برا خرید خونه فروختیم و مثل این که قبلا متادونشو توی ماشین قایم میکرده ولی دیروز من توی جا کفشی و کفشش پیدا کردم

چیکار کنم

تازه عقد کرده بودیم رفتیم فرودگاه که بریم مشهد جلو فرودگاه گرفتنش نگهبانا و لختش کردن و بردنش گویا آزمایش به منم گفتن میدونستی متادون مصرف میکنه گفتم نه بعد که آوردنش گفتن اشتباه شده

پارسال صاحب خونمون می خواست بیرونمون کنه هعی مستاجر میورد خونه من متادون بدون بسته دو عدد با فاصله یه هفته تو خونه پیدا کردم و بهش گفتم از تو قسم خورد و گفت نه چند بار تو دعوا یا شوخی بهش گفتم محمد اگه مصرف میکنی به هیچ کدوم از خونواده ها نمیکنیم حلش میکنیم و زندگی میکنیم زندگیمونو بهم نزن

تا دیروز عصر که اومد بره بیرون چون ما ماشینمونو فروختیم ماشین باباش دستش بود رفت بیرون من که در راه پله رو بستم باز اومد تو و باز برگشت بیرون من شک کردم اومدم تو راپله گشتن دیدم متادون. با قرص کارمازپین که مال بیماری صرعش بود توی کفشش داخل جا کفشی نمیدونم چیشد خودمو رسوندم به گوشیم دنیا رو سرم سیا شد به مامانم زنگ زدم گفتم میای خونمون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب

اومد و بابام اینا رفتیم خونه مامانش به مادر شوهرم گفتم و دیگه نرفتم خونه خودم الان یک روز و نصفی میگذره با داداش و خواهرش و مامانش صحبت کردم انگار همه هم حق به من دادن قرار بود یک نمونه ازش بگیرن که ببریم آزمایشگاه ولی اون نداد و به منم پیام داد برو دادگاه شکایت کن مال من نبود و اینا درحالی که تو کفشش جا ساز کرده بود چیکار کنم طلاق؟ ۳سال ازدواج کردم

یسوال این متادو رو اخلاق و چهره و رنگ پوست اثر نذاشته ؟ مثلا صورت پای چشما متورم بشه .یا رنگ پوست یکم تیره باشه و اخلاق دمدمی مزاج و ..

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

یسوال این متادو رو اخلاق و چهره و رنگ پوست اثر نذاشته ؟ مثلا صورت پای چشما متورم بشه .یا رنگ پوست یک ...

ادم فکر میکنه طرف بیماری دو قطبی داره

اگه نخوره بدن درد میگیره

وزن رو می بره بالا

میل جنسی رو کم میکنه هزار تا کوفت و مرض دیگه داره

😭😭😭😭

ادم فکر میکنه طرف بیماری دو قطبی داره اگه نخوره بدن درد میگیره وزن رو می بره بالا میل جنسی رو کم میک ...

دقیقا ..من یکیو میشناختم همینجوری فکر میکردم دو قطبیه ..وزنشم بالا رفته بود

چقد بیشور بود اون شخص الانکه یادش افتادم ..یه روز گرم بود روز بعد خبری ازش نمیشد ..هزیون میگفت .وقتایی ک نمیخورد سگ اخلاق میشد