2777
2789

از تهههه دلم حال الانمو برای همتون آرزو میکنم.و امیدوارم روزایی ک من گذروندمو هیچ کدومتون نگذرونین و براحتی باردار بشین 

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
من یه روز تاخیر داشتم.

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالا که قدمش مبارک فقط میتونم بپرسم چه مشکلی داشتی وچطورحل شدممنون

من خیلی خاصم میدونم عشقیم واسه خودمم خیلی جیگرمم لپمم سوراخه بهله اینجوریاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشالا که قدمش مبارک فقط میتونم بپرسم چه مشکلی داشتی وچطورحل ...

من از اول میدونستم ک تنبلی تخمدان داشتم و تحت درمان بودم ب هزار در زدمو و نشد تا اینکه دوماه پیش رفتیم پیش ی اقایی ک دکتر طب سنتی بودن و ایشون تشخیص دادن که بجز اینکه من تنبلی تخمدان شدید دارم و دیواره رحمم بشدت نازکه و اگه یک سانت دیگه نازک باشه یائسه میشم متوجه شدن کمی اسپرم های همسرم هم ضعیف هستن،ما دوماه دارو مصرف کردیم و خدا لایق دید ک من هم حامله بشم.

خدایا قدرتت بی نهایت شکرررررر،عزیزم باردار شدنت مبارک انشالله بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی ب ...

ممنونم عزیزدلم،انشاءالله

من از اول میدونستم ک تنبلی تخمدان داشتم و تحت درمان بودم ب هزار در زدمو و نشد تا اینکه دوماه پیش رفت ...

وای خدا خیلی خیلی برات ارزویی خوشبختی میکنم ارزو میکنم بچتو بسلامت بگیری بغلت عزیزم منم تنبلی دارم1سالو نیمه اقدامم هنوز نشده این دکترطب سنتی کیه منم میتونم بهش زنگ بزنم کمکم کنه

وای خدا خیلی خیلی برات ارزویی خوشبختی میکنم ارزو میکنم بچتو بسلامت بگیری بغلت عزیزم منم تنبلی دارم1س ...

کدوم شهر هستین عزیزم؟!من آدرس دارم از دکتره شماره ای ندارم

من کرمانم 

من هرجور شده دوسه روز آینده حتما شماره دکترو برات میگیرم عزیزم و ریپلی میکنم برات میفرستم،ولی یه شماره یه دکتر تهرانی رو هم دارم ک ایشونم دکتر طب سنتی هستن ک همینجا یکی از خانما بعد چن سال بعد از  یکماه  مصرف داروهاحامله شدن اونم براتون میفرستم.

من هرجور شده دوسه روز آینده حتما شماره دکترو برات میگیرم عزیزم و ریپلی میکنم برات میفرستم،ولی یه شما ...

واقعا ممنونم ازت که میخای بهم کمک کنی خدا خودش انشالا بچتو سالم بده بغلت وبرات کلی خوشی بیاره که از بابت خدای خوبم وشمادوست عزیزدل منم شادبشه

واقعا ممنونم ازت که میخای بهم کمک کنی خدا خودش انشالا بچتو سالم بده بغلت وبرات کلی خوشی بیاره که از ...

خواهش میکنم عزیزدلم وظیفمه😘