2777
2789

خودم ۴ سال آرزوم بود ک یروز این صحنه رو ببینم،چقدرررر اینجا بیبی چک مثبت دیدم و ذوق کردم و اشک ریختم،انشاءالله همههههههه این صحنه رو ببینن و مثل من خدا دلشونو شاد کنه

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزدلم خداروصدهزار مرتبه شکر مبارکت باشه گلم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
وای عزیزم منم‌امروز بعده ۲ سال بی بی چک پررنگ و دو خط دیرم مبااارکت باشه چند روز تاخیر داشی؟

من یه روز تاخیر داشتم.

پاکتشو ندارم عزیزم 

خداروشکر انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

برات صلوات میفرستم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
وای عزیزم منم‌امروز بعده ۲ سال بی بی چک پررنگ و دو خط دیرم مبااارکت باشه چند روز تاخیر داشی؟

انشاءالله شماهم سالم سلامت بغل بگیری فرشتتو عزیزم

مبارک باشه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
خودم ۴ سال آرزوم بود ک یروز این صحنه رو ببینم،چقدرررر اینجا بیبی چک مثبت دیدم و ذوق کردم و اشک ریختم ...

وای عزیزم تبریک میگم

الهی شکر😍😍😍

بازم معجزه خدا

هر نی نی به معجزست

انشالله بارداری خوبی داشته باشی مامان جووووووون😍😍😍😍😍😍💚💙💚💙💚💙💚❤❤❤❤❤❤💗💗💗💗💖💖💖💖💟💟💟💟💕💕💕💜💜💜💛💛💛💛❣❣❣❣❣

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
حتما باید از تاریخ پری بگذره برای بی بی چک؟ چند روز بعد لقاح میشه تست کرد؟

نمیدونم عزیزم خیلیا قبل تاریخ پری هم براشون مثبت میشه ولی من با یروز تاخیر زدم ولی خب بی بی چکی ک استفاده کردم هم خیلیییی دقیق هستش.