سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو با دقت خوندم. متوجه شدم که درباره فیبروم رحم سؤال کردی و دنبال تجربه افرادی هستی که با این مشکل روبهرو بودن. این کاملاً طبیعیه، چون وقتی اسم فیبروم رو میشنویم، معمولاً اولین دغدغه اینه که آیا قابل کنترل هست، روی باروری تأثیر میذاره یا نه و چه راهی برای مدیریت اون وجود داره.
واقعیت اینه که همه فیبرومها شبیه هم نیستن. اندازه، تعداد و محل قرار گرفتن فیبروم نقش خیلی مهمی در تصمیمگیری برای درمان دارن. بعضی از فیبرومها فقط نیاز به پیگیری دورهای دارن و ممکنه سالها بدون ایجاد مشکل باقی بمونن، اما بعضی دیگه اگر باعث خونریزی شدید، درد، سقط مکرر یا اختلال در بارداری بشن، ممکنه به درمانهای خاص یا حتی جراحی نیاز داشته باشن. به همین دلیل، صرفاً بر اساس تجربه دیگران نمیشه درباره شرایط هر فرد تصمیم گرفت.
در طب طلایی، ما معتقدیم که فقط روی نتیجه یک سونوگرافی یا نام بیماری تمرکز نمیکنیم. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه زمینه بروز یا تشدید بعضی از مشکلات فراهم بشه. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط هر فرد از جنبههای مختلف بررسی بشه تا فقط یک علامت یا یک گزارش سونوگرافی ملاک تصمیمگیری نباشه.
برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای همه افراد یکسان نیستن و متناسب با شرایط هر فرد تنظیم میشن. این برنامهها شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه اختصاصی متناسب با شرایط هر فرد هستن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدن هست، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.
اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط از روی یک سونوگرافی یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.
از صمیم قلب آرزو میکنم هرچه زودتر با بررسی دقیق شرایطت، بهترین تصمیم درمانی برات گرفته بشه و با آرامش و سلامتی مسیر زندگیت رو ادامه بدی. امیدوارم همیشه تنت سالم، دلت آروم و خبرهای خوب همراهت باشه. 🌿