2777
2789
عنوان

سن ازدواج😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست
من خودم زود ازدواج کردم راضی ام عادی سازی نمیکنم هرکسی دوس داره تو هر سنی ازدواج کنه یا اصلا ازدواج ...

درسته هر کی یه جور دوست داره

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

هرکسی ممکنه تو یه سنی ازدواج کنه یا به جای ازدواج درس بخونه .مهاجرت کنه ..معیار ادما با هم دیگه فرق ...

نه عزیزم تو اکثر جوامع زیر ۱۸ ازدواج کردن جرمه

خب چرا ایجاد میشن

شخص هنوز بلوغ عقلی کامل پیدا نکرده هنوز هیجانیه هنوز نوجوانه میره میشینه سر سفره عقد فرداش پشیمون میشه

با یک مشکل زندگیش از هم میپاشه نمیتونه درست تصمیم بگیره منطقی فکر کنه

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم تو اکثر جوامع زیر ۱۸ ازدواج کردن جرمه خب چرا ایجاد میشنشخص هنوز بلوغ عقلی کامل پیدا نکرده ه ...

والا من زیر ۱۸ ازدواج کردم زندگی نرمالی دارم پشیمون نیسنم

بستگی به آدمش داره مثلا یکی ۱۶ ازدواج کرده بعدش رفته خیانت کرده به شوهرش در آستانه طلاقه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

19 هم کودک همسریه ؟

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

اره هرکی ی جور دوس داره

اگه به دوست داشتنه منم دلم میخواد رابطه بدون ازدواج داشته باشم، ازدواج سفید بکنم الان اون مشکل نداره این مشکل داره ؟

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

والا من زیر ۱۸ ازدواج کردم زندگی نرمالی دارم پشیمون نیسنمبستگی به آدمش داره مثلا یکی ۱۶ ازدواج کرده ...

برای هر موردی یه عکس وجود داره

شما شانس اوردید ولی اکثرا نمیتونن زندگی بسازن

۱۶ که اصلا حرفی ندارم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

ازدواج زیر ۲۵ سال از نظر من انتخاب اشتباه است آدم باید قشنگ مجردی کنه تحصیل کنه بعد ازدواج

خیلی از افرادی هم که در سن پایین ازدواج کردند دیدم خیانت کردن

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

هیچ اجازه نداره سن قانونی نرسید

باید همخواب بشه سن های ۱۳تا ۱۸سال رو میگم

وحتی زودتر از ز ۱۳ سال که

خیلی هستن

متاسفانه

من ک هنوزم با بچه بازی میکنم در تمام این ۴۱ سال

دوسال با یچه خودم ک دوسالشه

قبلش موقعیت میشد اینکارو میکردم تو فراز ونشیب زندگی م

مث بچگی خودم و اصلا ن میدونستم اگر میدونستم خونوادم اهلش نبودن

همم که خودم عروسک بازی میکردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

منم با ازدواج زیر ۱۸ مخالفم

و اینکه تو دوران ازدواجم ادم میتونه به تحصیل و پیشرفت ادامه بده بنظرم

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

چرا با ازدواج کار و تحصیل و کسب مهارت تعطیل میشه؟میتونه بعد از ازدواج هم اینا رو ادامه بده.

چرا یه آدم باید تو ۱۷ سالگی ازدواج کنه؟

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

19 هم کودک همسریه ؟

زیر ۱۸ کودک همسریه از نظر قانونی خیلی از نقاط جهان و سازمان ها

اون خود شخص باید منطقی باشه درست تصمیم بگیره

از نظر من کمه

برای هر موردی یه عکس وجود داره شما شانس اوردید ولی اکثرا نمیتونن زندگی بسازن۱۶ که اصلا حرفی ندارم

یه چیزی بگم دوتا شاخ درمیاری که جنایته و تنها مورده تو اطرافمون(اطرافمون اکثرا زیر ۱۸ ازدواج میکنن)

دختر خاله من ده سال و چند ماهش بود بخاطره شرایط سخت زندگیش فرار کرد با شوهرش ۱۳ بچه دار شد الانم با ۲۷ سال سن داماد داره

هم خودش هم دخترش بدبخت شدن

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻