2777
2789
عنوان

سن ازدواج😑😑😑

338 بازدید | 49 پست

یکی از تاپیکا رو اینجا خوندم برگام ریخت

یعنی یک درصد احتمال نمیدادم هنوز همچین تفکراتی که دختر باید ۱۷ ۱۸ سالگی ازدواج کنه وجود داشته باشه

یعنی تحصیل کار و مهارت رو از حالا ول کنه بره قرمه سبزی بپزه؟!

بعد میگن چرا آمار طلاق بالاست

خود مسئله ازدواج انتخابیه یکی اصلا قبول نداره یکی داره ولی ۱۷ دیگه کودک همسریه

هوووف

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج زیر ۲۵ اشتباهه و تا آخردنیا کنسله حالا یه سریا بگن من راضی بودم یا عقلمون بیشتر از سنمون بود اصلا مهم نیست زیر ۲۵ سال ازدواج کنسله

او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق!

ولی الان ظاهرا خیلی ها اینجوری ان...تازه خود دخترا راضی ان نصف تاپیکای اینجا دخترای همین سنی هستن که دنبال ازدواجن

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

هرکسی ممکنه تو یه سنی ازدواج کنه یا به جای ازدواج درس بخونه .مهاجرت کنه ..

معیار ادما با هم دیگه فرق دارن

بعدشم علت جدایی بخاطره خیانت.دخالت خانواده ها هستش نه به سن ازدواج

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

همچین آدمایی اتفاقا میگن آمار طلاق بالاست چون با دوس پسرت ازدواج میکنی پس تو سن ۱۸سالگی سنتی ازدواج کن بعد عقدم رابطه جنسی نداشته باش چون عقد دوران شناخته و باید تازه طرفو بشناسی!

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

دختر خالم ۱۹ سالگی ازدواج کرد با یه مرد به شدت پولدار ولی ۱۵ سال از خودش بزرگ تر

الان هم دانشگاه ثبت نام کرده

هم یه بچه داره

هم کلی پول داره

در کل احساس می کنم براش بد نشد من به شخصه فکر می کردم این ازدواج به جایی نمی رسه ولی خب خداروشکر خوشبخت شدن

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

هرکی باید طبق شرایط خودش پیش بره شما خانوادت حمایت میکنن صبرکن تحصیلات تموم شه مهارت یاد بگیر

ولی یکی مثل من که خانواده اذیتش میکردن بهترین گزینه ازدواج بود

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

ولی الان ظاهرا خیلی ها اینجوری ان...تازه خود دخترا راضی ان نصف تاپیکای اینجا دخترای همین سنی هستن که ...

من خودم زود ازدواج کردم راضی ام

عادی سازی نمیکنم هرکسی دوس داره تو هر سنی ازدواج کنه یا اصلا ازدواج نکنه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻