2777
2789

من ۱۴😂 نمونده رفته پی زندگیش

نی نی خوشکلم از مامان دلخور نشو که قراره هیچوقت به این دنیا نیارمت مامانت تو این دنیاو از ادماش یه روز خوش ندید حتی از دست بابات هم خوشی ندید عزیزم هنوزم آرزوهای کوچک مامانت براورده نشدن ازبس مامان دوستت داره هیچوقت نمیخاد به این دنیا بیایی که مبادا روزی بلایی سرم بیاد و بچم تنها باشه ک مبادا تو هم مثل خودم حسرت خیلی چیزا تو دلت بمونه و بهشون نرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا دوست نشدم با کسی

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

14..اون 16 بود 😂.. تا 18 سالگیم باهم بودیم و بعدش فهمیدم بهم خیانت کرده چندین بار.. و جدا شدیم دوسال بعدش ازدواج کرد.. ی سال بعدش هم زنش بهش خیانت کرد جدا شدن

لطفا لایک نکنیییییید