2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از آیه ی کتاب به قول خودتون مهربانیتون برای نفرین کردن استفاده می کنید؟؟؟!

نمیدونم هیچ اعتقادی به نفرین، آه و ناله و کارما و بقیه ی چیزهایی از این قبیل ندارم

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

نفرین بی فایدس چون انرژی منفی دارع اول ب خودت میرسه فقط تامیتونی بادل شکسته پیش خداگله کن واگذارکن بخودش بسپربخداوبگودلم شکس بایدجواب بدع

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نفرین نمیگیره فقط میگم بیخیال شو یه روزی تاوان میده فقط باید فراموش کنی یهو وسط زندگیت خبر بذبختیش رو میشنوی اون موقع دلت خنک میشه

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

من بارهااا دلمو شکوندن سپردم به خدا و نفرین نکردم

میگن سپردن به خدا خیلیییی بالاتر از نفرینه حتی و توی همه ی موارد هم خدا جوابشونو داد طوری جواب داد که اگه صدهزارتا نفرین میکردم اونجوری نمیشد

تو هم با دل شکسته ات بگو خدایا سپردمشون به خودت

فقط اینکه خدا صبوره بهشون مهلت جبران میده ولی بعداز تموم شدن مهلت دیگه کاره خدا دیدنیه...

من بارهااا دلمو شکوندن سپردم به خدا و نفرین نکردممیگن سپردن به خدا خیلیییی بالاتر از نفرینه حتی و تو ...

خیلیا بهم بدترین بدی کردن ولی بخشیدمشون

از این نمیتونم بگذرم😭 دلم میخواد بدترین بلاها سرش بیاد

خیلیا بهم بدترین بدی کردن ولی بخشیدمشون از این نمیتونم بگذرم😭 دلم میخواد بدترین بلاها سرش بیاد

سپردن به خدا منظورم بخشیدن نیستااا

تو میسپری به خدا و خدا میدونه و اونا...