2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از آیه ی کتاب به قول خودتون مهربانیتون برای نفرین کردن استفاده می کنید؟؟؟!

نمیدونم هیچ اعتقادی به نفرین، آه و ناله و کارما و بقیه ی چیزهایی از این قبیل ندارم

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

نفرین بی فایدس چون انرژی منفی دارع اول ب خودت میرسه فقط تامیتونی بادل شکسته پیش خداگله کن واگذارکن بخودش بسپربخداوبگودلم شکس بایدجواب بدع

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نفرین نمیگیره فقط میگم بیخیال شو یه روزی تاوان میده فقط باید فراموش کنی یهو وسط زندگیت خبر بذبختیش رو میشنوی اون موقع دلت خنک میشه

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

من بارهااا دلمو شکوندن سپردم به خدا و نفرین نکردم

میگن سپردن به خدا خیلیییی بالاتر از نفرینه حتی و توی همه ی موارد هم خدا جوابشونو داد طوری جواب داد که اگه صدهزارتا نفرین میکردم اونجوری نمیشد

تو هم با دل شکسته ات بگو خدایا سپردمشون به خودت

فقط اینکه خدا صبوره بهشون مهلت جبران میده ولی بعداز تموم شدن مهلت دیگه کاره خدا دیدنیه...

من بارهااا دلمو شکوندن سپردم به خدا و نفرین نکردممیگن سپردن به خدا خیلیییی بالاتر از نفرینه حتی و تو ...

خیلیا بهم بدترین بدی کردن ولی بخشیدمشون

از این نمیتونم بگذرم😭 دلم میخواد بدترین بلاها سرش بیاد

خیلیا بهم بدترین بدی کردن ولی بخشیدمشون از این نمیتونم بگذرم😭 دلم میخواد بدترین بلاها سرش بیاد

سپردن به خدا منظورم بخشیدن نیستااا

تو میسپری به خدا و خدا میدونه و اونا...