2777
2789
عنوان

ادامه قبلی😭

89 بازدید | 11 پست

منم گفتم اره خب دستت به ۳ سال پیش نمیرسه وگرنه اونو انتخاب میکردی واسه همین الان میگی هزارتا دختر دیگ بیان بازم تو ... ولی اگه اون بودا منو نمیگفتی

من توقع داشتم انقد براش خوب باشم که بعد یک سال که با منه بهم به جای اره بگه تو از بقیه ک گذشتن قشنگتری جاشونو گرفتی اونا مال قبل بودن

بنظرتون حق با کیه جای من بودید ناراحت نمیشدید؟😔😔

اصلا الان مهم نیست حق باکیه.چیزی که مهمه اینه که عزیزم اصلا نمیدونی باید چطور رفتار کنی توی رابطه.اصلا نه عزت نفس داری نه سعی میکنی حداقل توی رابطه وانمود کنی داری.اصلا بالغانه نیست.چندسالتونه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا الان مهم نیست حق باکیه.چیزی که مهمه اینه که عزیزم اصلا نمیدونی باید چطور رفتار کنی توی رابطه.اص ...

۲۸ سالمه عزیزم میگم نمیدونم چیشد این سوال احمقانه رو کردم ولی از بابت جوابش داغونم و حتی رابطتمون هم تا جدایی رفته

ادم با اعتماد به نفسی هستم اما بعد این جواب نابود شدم

اصلا الان مهم نیست حق باکیه.چیزی که مهمه اینه که عزیزم اصلا نمیدونی باید چطور رفتار کنی توی رابطه.اص ...

۲۸ سالمه عزیزم نمیدونم چیشد سوال احمقانه رو کردم

اتفاقا ادم با اعتماد به نفسی هستم

اما از وقتی جوابشو شنیدم متاسف شدم که انقدی نبودم براش که بگه بابا من الان با تو رابطم تو قشنگتر از هر کسی 😔

۲۸ سالمه عزیزم نمیدونم چیشد سوال احمقانه رو کردماتفاقا ادم با اعتماد به نفسی هستماما از وقتی جوابشو ...

نمیدونم واقعا میگی باعتمادبه نفسی ولی اشتباه کردی به نظرم فراموشش کن و به اون بابتش گیر نده اصلا

نمیدونم واقعا میگی باعتمادبه نفسی ولی اشتباه کردی به نظرم فراموشش کن و به اون بابتش گیر نده اصلا

خیلی ناراحتم😔 حس بدی دارم که یکیدیگهنوز براش قشنگتر از ادمی که یک سال تو رابطس باهاش

عزیزم دوست داری دروغ بشنوی؟ ممکنه روزی چندنفرخوشگلترببینیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم دوست داری دروغ بشنوی؟ ممکنه روزی چندنفرخوشگلترببینیم

چجوری ادم یکیو دوست داره براش بقیم خوشگلن قشنگن به چشم میان!!!

مگه نباید کسی که دوسش داری تو چشمت از همه قشنگتر باشه

حداقل قشنگی هم بوده قبل اینکه منو ببینه و انتخاب کنه

ن که من باشم ک هنوز بگه اره اون قشنگتر بود

پس من چی بودم

چجوری ادم یکیو دوست داره براش بقیم خوشگلن قشنگن به چشم میان!!!مگه نباید کسی که دوسش داری تو چشمت از ...

عزیزم یکیودوست داشت باشیم دلیل نمیشه منکرخوشگلی بشی مثلامن عاشق رز سفیدم هیچ گلی برام رزسفیدنمیشه امابارهاگلای دگه دیدم وگفتم چقدرقشنگن چه گل قشنگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖