2777
2789
عنوان

نشت کیسه آب جنین

114 بازدید | 20 پست

سلام دو قلو باردارم و ۱۸ هفته هستم ابریزش داشتم اومدم بیمارستان تست امنی شور دادم دیدم آبریزش دارم کسی بوده که آبریزش تو هفته پایین داشته باشه و تا زمان زایمان خودشو رسونده باشه ؟ الان بستری هستم تو بیمارستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش با داروهایی ک بهت میدن ترمیم میشه و مایعات اینجور چیزا میگن زیاد بخور

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

واقعا؟ امکان داره تا ۳۰ هفته برسونم؟

اره عزیزم حتی فکر کنم 38 هفته رو کامل پر کنی اصلا نگران نباش میدونستی خود استرس و تنش عامل نشتی و.... اصلا نگران نباش

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

یکم زیاد بود اخه نشتی واسه همون یکمم منو تو بیمارستان ترسوندن

نگران نباش اینا همه چی رو سخت میکنن من ماه پنجم ی دل درد خیلی بد گرفتم فرداش سریع رفتم دکتر فکر کن منو معاینه کرد معاینه ممنوعه تا زمان زایمان همین باعث شد دهانه رحم نرم بشه گفت برو بیمارستان زایمان زودرس داری منو میگی مردم از استرس سریع رفتم بیمارستان اونجا هم تا رفتم ترسوندنم بهم ی سری سرم و امپول زدن فک کنم سولفات بود

بعد دوروز ک مردم از استرس گفتن نترس با امپول و شیاف مشکلت حل میشه و مرخصم کردن

اصلا نگران نباش میدونم حال بدی داری ولی قدیم نیس علم پیشرفت کرده

نگران نباش اینا همه چی رو سخت میکنن من ماه پنجم ی دل درد خیلی بد گرفتم فرداش سریع رفتم دکتر فکر کن م ...

ممنونم عزیزم.تو اسناهاتون کسی بوده که با نشتی بتونم به وقت زایمان برسونه؟

ممنونم عزیزم.تو اسناهاتون کسی بوده که با نشتی بتونم به وقت زایمان برسونه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13903474/نشتی-کیسه-آب-در-هفته-26

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13903474/نشتی-کیسه-آب-در-هفته-26

این تاپیک رو بخون ببین چقدر این مشکل رو داشتن ولی رفع شده یکی از خانوما ی راهکار هم نوشته

گوشت بره نر صد گرم با پنج لیتر اب بزار بپزه روزی ی لیوان از ابش رو بخور میگه رحم رو جمع میکنه

خدا خیرتون بده مرسی

فداتشم انشالله ب سلامتی و ب موقع نینی تو بغل بگیری

اب دور جنین کم بشه باید مرتب سزم بگیری تا دوباره ابش زیاد شه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂