خانومم هفته 26 آبریزش داشت بردمش نزدیک ترین بیمارستان گفتن باید بری سونو و تست بده که ببینیم کیسه آبش پاره شده یا نه ، سونوش خوب بود ولی جواب تستش رو گفتن که کیسه سوراخ شده باید بستری بشه ، 3روز بستری شد و بهش سروم آنتی بیوتیک و آمپول بتامتازون تزریق کردن و با توجه به اینکه دیگه آبریزش نداشت آب کیسه هم خوب بود و دهانه رحمش بسته بود مرخص شد و حالا بیمارستان بهش گفتن سروم بزن هر روز توی خونه ولی دکتر متخصصش گفت نیاز نیست فقط آموکسی استفاده کن و هفته ای یک بار سونو بده من موندم چیکار کنم حرف کیو گوش کنم خیلی استرس دارم و میترسم دخترم و خانومم چیزیشون بشه خدای نکرده اگه کسی تجربه داره یا نزدیکانش اینجور شدن کمکم کنه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من حجم کیسه آب بچم خیلی پایین بود، از تقريبا ۲۵ هفته، روزی ۵ لیتر آب میخوردم و روزایی که نمیتونستم آب بخورم یا مشکل دیگه داشتم سرم میزدم
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
سلام از یه متخصص پریناتالوزی یعنی طب مادر و جنین حتما مشورت بگیرین و اینکه همسرتون هم باید مایعات زیادی دریافت کنن و هم اینکه انتی بیوتیک برای جلو گیری از عفونت حتما بایه پریناتالوزیست مشورت کنین چون جز بارداری های پرخطر محسوب میشه انشاالله به سلامت این دوران سپری کنن
عزیزم نگران نباش،من ۱۵ هفته کیسه آبم سوراخ شد،ده روز بستری بودم،هیچی فقط استراحت مطلق و مصرف آب فراوون،هرهفته هم سونو میدادم،تا بالاخره سطح مایع کیسه آب نرمال شد
خیلی ممنون،بله،الان سه سالشه،اوضاع من خیلی بد بود،تو بیمارستان،هرده روز رو دکترا میگفتن،ختم بارداری،ولی متخصص پریناتولوژی،گفت احتمال اینکه نشتی بسته بشه هست چون کیسه آب حالت لایه لایه داره،فقط باید استراحت کاملا مطلق باشه،آب میوه طبیعی وآب بی نهایت استفاده بشه،ان شاالله چیزی نمیشه،نگران نباشید