2777
2789
عنوان

خسیسی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست
بابا بخدا هفته ای 750فقط مای بیبی پسرمه پونصد تومن شیر خشک میشه

یکم صرفه جویی کن

بازم راحت ماهی ۱۰تومن برات میمونه

امشب اول ماه ربیع و الاول من و یه عالم حاجت بزرگ دارم ک ب لطف امام حسین به یکیشون رسیدم ب همشون میرسم چون در هر تاخیری خیری نهفته هست توکلم بخداست و بس

ببین شوهر من بدتر از شوهر تو بود چند بار داد و تشویقش کردم افرین پیش خدا گم نمیشه . مادرت هست الان م ...

همون دیگه اصلا سیاست ندارم بعد رفتارهای مادرشوهرمم خیلی بده هرچی بخری میرینه بهش اصلا به خیالش نیس اتاق خوابش بری یعنی بخدا راست میگم گم میشی توش به من گفت من گفتم واجب تراز جارو بزقی میتونی کابینت دست دو بگیری بزنی اشپزخونه که منم رفتنی راحت بشم ولی مادرشوهرم اصلا محل نمیده هرسال قبل اومدن دو چمدون لباس میاره موقع رفتن هم عوض اینکه به خونش برسه هرسال طلا میخره واسه خودش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همون دیگه اصلا سیاست ندارم بعد رفتارهای مادرشوهرمم خیلی بده هرچی بخری میرینه بهش اصلا به خیالش نیس ا ...

ببین فقط بهت پیشنهاد میدم کمی دوره های سیاستهای زنانه بری . اصلا خودتو از اینا بکش بیرون قشنگم

این شوهر من به ولله میدونه مادرش کیه و چیه

فقط با زرنگی و دخالت نکردن شما خودشو میکشه عقب

یکمی صبوری کن

بعد اصلا با اون کاریت نباشه

نه غر بزن نه گله کن

فقط قبل رفتن شوهرت بگو عزیزم انقدر دوست دارم باهام بیلی بری برای این فسقلی پوشک و دستمال اینا بگیری

آخه تو میگیری نبودت رو کمتر حس میکنم

کلی هم فداش بشو قربون صدقه اش برو

در نهایت خریداری بکن

ماه بعد بگو من خونه مامان اینا سخته برام حاضری بخورم

چه خوبه کمی پول بیشتر بزنی روم بشه دونفر اونجاییم

هرچند مهربونم اخه مامان اینا قبول نمیکنند اما منم دلم میخواد راحت باشم

خلاصه با زبون و طلب خواسته هات بشو یک زن شیک

خونه مادرشوهرم گه گرفته . همیشه به خودم میگم به تو چه

ببین فقط بهت پیشنهاد میدم کمی دوره های سیاستهای زنانه بری . اصلا خودتو از اینا بکش بیرون قشنگم این ش ...

وای چقد خوب بلدی من خیلی ساده و بی سیاست ام بلد نیستم الان شوهرم بیشتر هم از این ناراحت میشه که باهاش دهات نمیرم ولی دست خودم نیس اصلا نمیتونم اونجا بمونم