2777
2789
عنوان

خسیسی شوهر

91 بازدید | 19 پست

سلام خانوما میخوام از شما نظر بگیرم که من بدفکر میکنم یا شوهرم مقصر. من شوهرم شهر دیگه کار میکنه موقع رفتن هم منو میزاره خونه مامانم چون خونه خودم یه شهر دیگه هست تنها نمیتونم بمونم خومه خودم یه بچه هم دارم الان دوماهه رفته و هفته ای پنج تومن به من پول میده حالا این وسطا بعضی موقع ها بیشتر هم زده الانم موقع اومدنشه رفته واسه مامانش به گفته خودش یه وسیله برقی بیست میلیونیرفته واسه منم سوقاتی گرفته من این وسط، حرص میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر زیاد خدا شانس بده از این شوهراااا

دراین متن زن قدر نشناس

واسه مادرش ۲۰ تومن خرج کرده زیاده

عجب

صدقه روزانه فراموش نشود .که بلایا رادفع میکند حتی اگر بلا حتمی باشد .و توکل برخدا سرچشمه تمام رسیدن هاست ...

هفته ای ۵ تومن میشه ماهی ۲۰ و خورده ای تقریبا

کم نیست خوبه،بگو موقع رفتن خوراکی و وسیله بگیره با خودت ببر

اگه درآمدش خوبه واسه شمام که خرج میکنه،چه اشکالی داره برا مادرشم کادویی چیزی بگیره؟اونم مادرشه غریبه که نیست حقی به گردنش داره بلاخره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بخدا پنج تومن که میده بیشترش خرج بچه میشه زیاد نمیمونه که منم هرچی بخوام بکنم

هر وقت میخواد بره ببرش فروشگاه اندازه یه ماه پوشک و دستمال مرطوب و این چیزا بگیره که اون پولم بمونه برا خودت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

میدونید چیه مادرشوهرم فوق العاده سمیه یعنی تاحالا یبار نشده زنگ بزنه یه حال نوه شو بپرسه بعد الان شوهرم میاد بره دهات مادرش اینا تابستون میان دهات به من میگه توهم باید بیای از یه طرف من اصلا راحت نیستم خونه اونا هربار میرم خونشو. تمیز میکنم ولی چون اصلا سلیقه نداره خونشخیلی، کثیف میشه اصلا نمیتونمداخل اشپزخونه بشمبخاطر همون میخوام نرم خونشون

یواشکی هم میده اینومیدونسته من میفهمم گفته

ببین شوهر من بدتر از شوهر تو بود

چند بار داد و تشویقش کردم افرین

پیش خدا گم نمیشه . مادرت هست

الان میدونم هرچی بشه به من میگه

پس آبروی خودمو نگه داشتم

حتی بچه برادرش عمل داشت پول بیمارستان رو داده

در حالیکه برادرش و خواهرش آب دستمون ندادن

پس گاهی باید به روی خودت نیاری

کم کم ریز ریز روش کار کن . سیاست داشته باش گلم