2777
2789
عنوان

خواستگار

274 بازدید | 35 پست

سلام

به پسرعمه ام علاقه دارم مسئولیت پذیر و اهل کار و زندگی هست.چند بار رفته خواستگاری دخترعموم بهش جواب رد دادن چون خانه اش بخاطر کارش خارج از شهره.من بارها غیر مستقیم گفتم که مهم نیست کجا زندگی کنم و...به خواهرش گفتم و گفتم که تحصیلات برام مهم نیست اون دیپلم من ارشد.خود پسرعمه ام بهم توجه داره اما حس میکنم خواهر و مادرش تمایلشان به همون دخترعمو هست چون گفتن اخلاقشان مثل همه چه اشکال داره بره داخل شهر و این کارش رو خارج شهر جمع کنه.عمه ام ازمن تعریف نمیکنه که شغلم عالی اما از دخترعمو پسرش تعریف میکنه که توی خونه آنلاین شاپ داره و تحصیلات نداره و زیبا نیست.چون هم عروسش دوست دوران نوجوانی بوده

از طرفی همکارم ، آقایی رو که دوست شوهرش هست رو بهم معرفی کرده لیسانس داره و کارمنده و بهم گفت این مرد مطمئنی هست و عکس تورو دیده توی گروه همکاران،خوشش اومده و پرسیده این خانم کیه و چطوره و...

من نمیدونم چکارکنم همه اش میگم پسرعمه فامیله بهتره اما از طرفی میترسم منتظرش بشم نیاد جلو و این آقا هم بی جواب بذارم

لطف میکنید راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقاااااا شرایط تورو داشتم ...پسر عمم رفته یه بار خواستگاری ذختر عموم تمایل عمم برای اون بود اون نه داده ولی پسر عمم نمیخوادتم ... توی پیام های اینستا عمم که خاله پسر عمم باشه دیدم منو بهش پیشنهاد داده بود انقددد بد برخورد کرده بود گفته بود نخیر دیگ حرفشو جلومنزن فلان حالم ازش بهم خورد خاک تو سر من که نخ دادم بیاد خواستگاری آشغالو

بر اونجا که تورا منتظرند

اگه پسره میخواستت حرف مامان و خواهرش کشک بود

بعدشممم این همه دنبال دختر عموت دوید

به غرورت را نمیخوره؟

جمع کن خودتو و خواستگار کارمند رو راه بده

منم دقیقاااااا شرایط تورو داشتم ...پسر عمم رفته یه بار خواستگاری ذختر عموم تمایل عمم برای اون بود او ...

ممنون فدات.

منم حس میکنم عمه ام و دخترش،تمایلشان به دختر عمو هست.

پسرعمه پسرخوبیه خیلی هم بهم توجه داره

اما اینا میگن این بچه زیاد دوست داره یکی باشه ده سال ازش کوچیکتر باشه ۵ تا بچه براش بیاره

بر اونجا که تورا منتظرند اگه پسره میخواستت حرف مامان و خواهرش کشک بودبعدشممم این همه دنبال دختر عموت ...

ممنون گلم درست میگی من از هر نظر از دخترعمو سرم فقط اون ۸ سال ازم کوچیکتره.

حقیقت رو میگی تشکر

عکسش رو دیدم خوب بودهمکارم گفت خیلی ازدواجی و پسندیده و منتظره تو جواب بدی باهات صحبت کنه

من دیوانه وااااار همکارم رو دوست داشتم

اگر کسی رو پیشنهاد میدادن بیاد خاستگاری، کلی گریه میکردم

بعد شش سال همکارم اومد

چند ماه نامزدی و بعد گفت نمیخواد منو

کلی هم توهین کرد بهم

از مسیر اومده پشیمون نیستم، اما فهمیدم زندگی با خیلی ها فقط تو تصوراتمون قشنگه

اینکه دودل هستی برا همکارت و راجبش میپرسی یعنی واسه پسرعمه مردد هسی

من ندیده رد میکردم، اصلا نمیتونستم ب کس دیگه فکر کنم

ازدواج فامیلی برا بچه دار شدن مشکل ایجاد نمیکنه؟در ضمن غریبه که خیلی بهتره اگه مشکلی .بحثی پیش اومد ...

چون از بچگی میشناختمش ازش خوشم میاد.خواهرشم همه اش از دختر عمو تعریف میکنه اونم دختر خوبیه اخلاق خوبی داره اما من سرترم،اما به چشم عمه ام نمیام

من دیوانه وااااار همکارم رو دوست داشتماگر کسی رو پیشنهاد میدادن بیاد خاستگاری، کلی گریه میکردمبعد شش ...

ممنون وقت گذاشتید و جواب دادی گلم

حرفاتون برام مفید بود تشکر