2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
بچسب به همکارتمیخوای تا اخر عمر عمت و دختراش بزنن تو سرت بگن پسر ما یکی دیگه رو میخواست تو آویزونش ...

درست میگین حق با شماست.

دیگه اونقدر غیر مستقیم گفتم متوجه شده بودن

خودمم خجالت کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم فداتشم،ممنون از راهنماییتون

نکته مهمی که وجود داره اینه که خانواده ی طرف مقابل به اندازه خودش مهم هستن... همیشه جایی برید که اول از همه خود طرف براتون ارزش قائل باشه و بعدش خانواده ش هم دوستتون داشته باشند وگرنه زندگی عذاب میشه ... بهترین ویژگی ها رو هم داشته باشید به چشمشون نمیاد

چون از بچگی میشناختمش ازش خوشم میاد.خواهرشم همه اش از دختر عمو تعریف میکنه اونم دختر خوبیه اخلاق خوب ...

زندگی با پسر عممت حتی اگر بیاد خواستگاری خوب پیش نمیره اول طرف چند سال خواستگار یکی از اقوام بوده کلی حرف پشتت میاد دوم این که مادرشوهرت و خانواده شوهرت که از قضا خانواده شوهر مادرت هستند شما رو نمیخواد زندگیت سخت میشه اون پسرم اگر شما رو میخواست با ذرهای براش اهمیت داشتی خواستگاری کس دیگه ای نمیرفت عمرت هدر نده با این همکار آشنا شو

نکته مهمی که وجود داره اینه که خانواده ی طرف مقابل به اندازه خودش مهم هستن... همیشه جایی برید که اول ...

درست میگید

یه مدت خیلی رفت و آمد کردم خونه اشون کادو تولد عمه وشیرینی و کیک و...اونقدر غیرمستقیم گفتم خواهرش فهمیده بود.

بعدش خودم خجالت کشیدم.

من گفتم بزار توی دلم نمونه کمی من تلاش کنم اما اصلا به چشم عمه ام نمیام

زندگی با پسر عممت حتی اگر بیاد خواستگاری خوب پیش نمیره اول طرف چند سال خواستگار یکی از اقوام بوده کل ...

یه دنیا ممنونم که وقت گذاشتید راهنمایی کردید.

صحبتهاتون عین حقیقته.

ببخشید لحنم یکم تند بود عزیزم ولی خب واقعیته عمه ها گاهی خیلی بی انصاف میشن

فداتشم شما عزیزین،ممنونم بخاطر راهنماییتون ،همینکه جواب دادین برام دنیایی ارزشمنده

منم دقیقاااااا شرایط تورو داشتم ...پسر عمم رفته یه بار خواستگاری ذختر عموم تمایل عمم برای اون بود او ...

منم اصلا به چشم عمه نمیام کادو تولدش کیک ...آشپزی خوبم،اخلاق آرومم،زیبایی و تحصیلات و شغل ،اصلا با من یه جوریه