ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 887 عنوان بی بی چک 473 بازدید | 74 پست امروز روز موعدمه،بی بی چک زدم یه خط هاله افتاده مثبته یعنی؟؟ 1405/04/25 | 08:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7783 اره مبارکه عزیزم😍😍 اسی منم اقدامی ام این ماه کمردرد دارم و زیرشکمم درده شما این علائم رو نداشتی؟ راستی گرگرفتگی هم دارم ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
momo000 عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 1757 اره مبارکه عزیزم😍😍 اسی منم اقدامی ام این ماه کمردرد دارم و زیرشکمم درده شما این علائم رو نداشتی؟ ر ... احتمال بارداری هست
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13451 اره برامنم هاله انداخت الان باردارممبارکه عزیزم تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
ahooam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 887 اره مبارکه عزیزم😍😍 اسی منم اقدامی ام این ماه کمردرد دارم و زیرشکمم درده شما این علائم رو نداشتی؟ ر ... مرسی عزیزمتو شوک ام اخه ۱۲ ساعت بعد رابطه قرص اورژانسی خوردممن چرا عین علایم پریودیو داشتم
janghkolpo عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1168 احتمال بارداریت بالاست ولی تایک هفته باید صبرکنی بعد بتابده بنظرم وقتی هنوز عقده لباس وخوراکی ورستوران وآرایشگاه توی دلت هست وازعهده مخارجش برنمیای پس غلط میکنی که بچه بیاری
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7783 مرسی عزیزمتو شوک ام اخه ۱۲ ساعت بعد رابطه قرص اورژانسی خوردممن چرا عین علایم پریودیو داشتم عزیزم صادقانه بهت بگم قرص های ضد بارداری وک ا ن د و م ها رو دستکاری کردن بخاطر همونه ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
آشتالو عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4182 اره مبارکه عزیزم😍😍 اسی منم اقدامی ام این ماه کمردرد دارم و زیرشکمم درده شما این علائم رو نداشتی؟ ر ... پریودات منظم عزیزم ؟چند روز عقب انداختی گلم؟
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 7783 پریودات منظم عزیزم ؟چند روز عقب انداختی گلم؟ بله عزیزم هنوز هیچ ده روز دیگه موعدمه ❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام
آشتالو عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 4182 احتمال بارداریت بالاست ولی تایک هفته باید صبرکنی بعد بتابده یعنی یه هفته بعد از عقب انداختن باید بی بی چک زد؟زودتر نشون نمیده؟