2821
2789
عنوان

انتخاب غلط

314 بازدید | 14 پست

دوساله ازدواج كردم ،روز به روز از انتخابم پشيمون ميشم ،همسرم وقتي امد خاستگاريم گفت مهندسه ،داره شركت تاسيس ميكنه و اينكه خونه مال خودشه،منم با اينكه قرار بود با مادرش زندگي كنه قبول كردم ...زماني كه عقد بوديم من متوجه شدم كه فقط فوق ديپلم داره .خونه وراثتي بود و اينكه بجز ٢٥ميليون پس انداز هيچي نداشت ...خيلي ناراحت شدم ميخواستم بهم بزنم ولي پدرم ميگفت احساسي تصميم نگير ،مادرش مجبورمون كرد عروسي بگيريم و اينجور شد كه حتي پسندازشو براي راضي كردن مادرش خرج كرد،...خانوادش هم انقدر فهم شعور دارن هروز ميان يعني سر بزنن ،خستم شده...از خودش كه حتي يه شغل درست نداره و هميشه بي پوله ..از خانوادش كه هميشه حق به جانبن ...از همشون متنفرم كه با زندگيم بازي كردن ...پدرم تازه فهميده با زندگيم بازي كرده ولي چه فايده داره ...وقتي از بي پولي مجبور شدم از دانشگاه دربيام ...كاشكي ازدواج نميكردم

خب نامزدی برای همین وقتاست که افراد همو بیشتر بشناسن همونموقع باید به همش میزدین

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درواقع شما با ي بي پوله درغگو ازدواج كردي ... بى پولي رو شايد بشه تحمل كرد ولي دروغگو بودنش رو اصلا :/

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

حالا ک تو این شرایطی ب جای غصه خوردن و حرص خوردن ک سلامتی ت رو تحت تاثیر قرار میده ، ب بهبود زندگی ت فک کن ، یا شرایط بهتر و جدیدتر عزیزم . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

پدرت کاش بجای گفتنه اینکه احساسی تصمیم نگیر بهت میگفت چون فریبت داده ازش طلاق بگیر

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

ميخواستم بهم بزنم درواقع هميشه باهاش بحث ميكردم ،اونم پشيمون شد براي اينكه حقيقتو نگفت ...ولي چه فايده داره نميتونم   فراموش كنم...الان با هزار جون كندن  ميخواد خونه بگيره،هرچي پسنداز داشتم وسايل خريدم ، نصف طلاهامو فروختم ،ولي خودش براي ١٠ميليون جلو خونه جون كند ،هرچي ميگم خيلي وسايل مونده ميگه بعدا ميخريم 😏ولي من ميدونم هيچ وقت نميخره