lena416 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 144 عنوان حکمت خدا 83 بازدید | 10 پست هر اتفاقی که افتاد نمیشه که اسمشو حکمت گذاشت گاهی خودمون میکنیم ولی جدا اگه حکمت هستش پس چرا خدا یکاری نمیکنه از ذهنمون هم بره ❤ امروز | 00:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طبلتمککوپنمکدرلفعهن عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 14068 اینجوری میگن آدم غصه نخوره من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!
dorsa3032 عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 989 هر اتفاقی که می افته قطعا خدا خواسته که اتفاق بیفته وگرنه اون اتفاق رخ نمیدادچون اگر میخواست اون اتفاق بد نباشه کافی بود اراده کنه اصلا میتونست اتفاق نیفته... خدا خداست از پس همهچی برمیادپس یعنی در اون اتفاق حکمت و خیر بوده
amanda22 عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 91 ما آدما با انجام دادن یک سری کارا،خواسته یا ناخواسته عواقبش رو هم به ارث میبریم.هر چیزی رو نمیشه انداخت گردن حکمت خدا «راز عشقش که پس پرده دل است نهان با دف و چنگ عیان بر سر بازار کنم»امید، نقطهی شروع تغییرم بود؛ گذشتهم سخت بود، اما آیندهم رو خودم ساختم.🌱
mah_savar عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 6551 چون زمین و آدماش برای خدا ی پروژه شکست خوردست ولمون کرده ب حال خودمون ،داره استراحت میکنه شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی است⍣༒⍣
aaaaaaasooooo عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 3315 کلا باید ادم هرکاری از دستش بر میاد برای زندگیش کنه اون موقع اگر نشد هم میگه خب من همه کار کردم ولی نشدبعضیا هیچ کاری نمیکنن و آخرش هم میگن حکمت بود کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه
lena416 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 144 چون زمین و آدماش برای خدا ی پروژه شکست خوردست ولمون کرده ب حال خودمون ،داره استراحت میکنه 😂😂 از کجا به این نتیجه رسیدین اونوقت ❤
lena416 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 144 کلا باید ادم هرکاری از دستش بر میاد برای زندگیش کنه اون موقع اگر نشد هم میگه خب من همه کار کردم ولی ... درستههه ولی همه کاری کرد هاا ولی باز نشد ولی اگه حکمت بود چرا اصلا اون فکرو تو سرش انداخت با اینکه خد همه چیو میدونه ❤
mah_savar عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 6551 😂😂 از کجا به این نتیجه رسیدین اونوقت تجربه جانم ،تجربه شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی است⍣༒⍣