2777
2789

اینجوری میگن آدم غصه نخوره

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر اتفاقی که می افته قطعا خدا خواسته که اتفاق بیفته وگرنه اون اتفاق رخ نمیداد

چون اگر میخواست اون اتفاق بد نباشه کافی بود اراده کنه اصلا میتونست اتفاق نیفته...

خدا خداست از پس همهچی برمیاد

پس یعنی در اون اتفاق حکمت و خیر بوده

ما آدما با انجام دادن یک سری کارا،خواسته یا ناخواسته عواقبش رو هم به ارث میبریم.هر چیزی رو نمیشه انداخت گردن حکمت خدا

«راز عشقش که پس پرده دل است نهان با دف و چنگ عیان بر سر بازار کنم»امید، نقطهی شروع تغییرم بود؛ گذشتهم سخت بود، اما آیندهم رو خودم ساختم.🌱

چون زمین و آدماش برای خدا ی پروژه شکست خوردست

ولمون کرده ب حال خودمون ،داره استراحت میکنه

شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی است⍣༒⍣

کلا باید ادم هرکاری از دستش بر میاد برای زندگیش کنه اون موقع اگر نشد هم میگه خب من همه کار کردم ولی نشد

بعضیا هیچ کاری نمیکنن و آخرش هم میگن حکمت بود

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

کلا باید ادم هرکاری از دستش بر میاد برای زندگیش کنه اون موقع اگر نشد هم میگه خب من همه کار کردم ولی ...

درستههه ولی همه کاری کرد هاا ولی باز نشد ولی اگه حکمت بود چرا اصلا اون فکرو تو سرش انداخت با اینکه خد همه چیو میدونه

😂😂 از کجا به این نتیجه رسیدین اونوقت

تجربه جانم ،تجربه

شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی است⍣༒⍣